Rocket League: Egy hotfixszel együtt fedték fel az új játékbeli esemény részleteit

Rocket League: Egy hotfixszel együtt fedték fel az új játékbeli esemény részleteit

Bemutatkoznak végre az eseményszintű kihívások is!

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Rocket League ingyenesen játszható lesz ma délután 17:00-től. Ugyanezen bejelentésben a Psyonix közzé tette, hogy érkezik egy új, játékbeli esemény is, a Llama Rama, amelyről egy trailer videóval felvezetve bővebb részleteket is adtak!

Ez az új esemény egy kicsikét eltérő lesz az eddig megszokottaktól. Korábban ugyanis minden, online mérkőzésed után kaptál bizonyos tárgyakat (pl. a nyári esemény során lufikat), amelyeket végül el tudtál költeni egy külön „store”-ban különböző itemekre, vagy akár aranytojásokra is, melyek a tavaly decemberben megszüntetett ládákra hasonlítottak, csak nem került semmibe a kinyitásuk. Ezzel szemben a mostani esemény során bemutatkoznak az eseményszintű kihívások.

A Psyonix a kihívásrendszer változásai során említést tett heti, szezonális és eseményszintű kihívásokról, ám akkor még csak az előbbi kettőt mutatta be részletesen. Ezzel szemben a Llama Rama ideje alatt plusz kihívások lesznek teljesíthetők, amelyekért olyan itemekkel jutalmaz meg a játék, amiket máshonnan nem tudnál beszerezni. Ráadásul ha az összes kihívást teljesíted, akkor elérhetővé válik a legújabb járgány, amelyet direkt nem autónak hívtunk, ugyanis a Battle Bus névre fog hallgatni, és a Fortnite jellegzetes buszát eleveníti meg. Az alábbi képre kattintva meg is tudod nézni, milyen itemeket gyűjthetsz be az esemény során.

Az esemény kezdete: 2020. szeptember 27. 0:00

Az esemény vége: 2020. október 12.

Ezenkívül egy frissítés is érkezett, mely tegnap 17:00-kor lett éles mindegyik platformon, és több hibát is kijavítottak benne a fejlesztők. Egy, a Twitterre kitett poszt alapján a teljes képernyős bugot már javították, de nézzük, min alakítottak még:

  • Az UI-n belül a Play menü automatikusan bezáródik meccskeresést követően
  • A Play menü most már jól jegyzi meg, milyen mérkőzést játszottál legutoljára
  • Kijavították azt a bugot, amely a csapat színeit nem jól jelenítette meg olykor-olykor
  • [Steam] Javult a kontrollerek támogatottsága azok esetében, akik Sony DualShock 4, vagy Nintendo Switch Pro Controllert használnak
  • A fénylő, világító fal effektus javításra került a Mannfield és a Farmstead pályákon
  • [Nintendo Switch] Eltűnt az a bug, ami megakadályozta a barátkérelem elküldését a „Recent Players” fülön
  • Az NBA antennák most már jól jelennek meg, mikor épp testre szabsz egy autót

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!