A Király visszatér, de nem úgy, mint elsőre gondoltuk

A Király visszatér, de nem úgy, mint elsőre gondoltuk

A tankvadászok koronázatlan királya, a WT auf E 100 valóban visszatér, de nem pont úgy, ahogy sokan gondoltuk.

A hét elején számoltunk be arról, hogy visszatér a WT auf E 100, avagy az a hírhedt páncélvadász, amit annak idején túl erősnek ítéltek a fejlesztők, és sehogy sem tudták kiegyensúlyozni. A publikált Instagram fotó alapján, na meg a fél perces teaser videó után mindenki elkezdett találgatni, hogy mégis milyen formában térhet vissza a Király.

Egyes források szerint az orosz szerverre csütörtökön vagy pénteken megérkezik az egység arany verziója, amit 4009 rubelért, azaz körülbelül 16000 forintért árulnak majd. A kép környezete alapján arra is gondolhattunk, hogy a közelgő feketepiaci esemény alatt juthatunk hozzá, de egyelőre úgy tűnik, hogy nem játszható egységként találkozhatunk a jövőben a WT auf E 100-zal.

A legfrissebb információk alapján a tavaly elmaradt Halloween esemény miatt idén mindent kész bevetni a Wargaming, hogy felcsigázza a kedélyeket, így a várhatóan szeptember 28-ától játszható új játékmódban hét játékosnak kell majd összefognia, hogy legyűrjék az AI által vezérelt főellenséget, a WT auf E 100-at.  A 2020-as Halloween esemény alatt a Holiday Ops-hoz hasonló ládákat szerezhetünk, amikből többet között egy új prémium tankot, a T77-et is megszerezhetjük.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.