Hirdetés

Volt idő, amikor Brehze és CeRq is majdnem a Liquidnél kötött ki

Ha hamarabb fújják le a Majort, talán már mindkét játékos Liquid színekben játszana.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Esportguru Podcast

Az esportguru Podcastok 17. része

Hirdetés

Mindig van néhány érthetetlen átigazolás, jelenleg például senki sem tudja, hogy miért gondolta komolyan a FaZe Kjaerbye megszerzését. Pedig ezek csak azok a sztorik, amik a felszínre kerülnek, a háttérben jóval több és jóval érdekes történetek szoktak lenni.

Beugró játékosokból is voltak furcsa sztorik az évek alatt, emlékeztek például arra, amikor s1mple a NiP színeiben játszott? De az igazán érdekes mégis az lett volna, ha mondjuk GeT_RiGhT a Cloud9 csapatába igazolt volna. Erre is voltak tervek még 2015-ben, de aztán nem lett belőle semmi.

A legfrissebb, hasonlóan hajmeresztő átigazolás történetéig nem kell éveket visszamennünk az időben, elég csupán néhány hetet. Augusztus elején nitr0 búcsút intett a Liquidnek, azóta pedig a 100 Thieves VALORANT csapatát erősíti. Helyére Michael "Grim" Wince érkezett, de nem ő volt a csapat elsőszámú kiszemeltje. 

Sőt, nem is egy játékost keresett a Liquid, hanem rögtön kettőt. Rejtély, hogy nitr0 mellett ki lett volna lecserélve, de az ismert, hogy a csapat Brehze-t és CeRq-t szerette volna megszerezni az Evil Geniuses-től. A források szerint már csaknem meg is egyezett a két csapat, amikor az EG mégis kihátrált az üzletből.
Az ok borzasztó egyszerű, a Major. Akkor még élt a novemberi ESL One: Rio, egy dupla játékoscsere viszont az EG-nek és a Liquidnek is súlyos RMR pont veszteségett okozott volna. Mindenestere érdekes lett volna őket Liquid színekben látni, nem mintha gondban lenne a jelenlegi EG, hiszen a HLTV ranglista 3. helyén állnak, jókora előnnyel a Liquid előtt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés