Akciófigyelő: Ingyenes a Rocket League, 3000 Ft-ot fizet az Epic Games, ha lecsapsz rá

Akciófigyelő: Ingyenes a Rocket League, 3000 Ft-ot fizet az Epic Games, ha lecsapsz rá

Ingyen játék mellé ajándék kupon jár most az Epic Games oldalán.

A világ legnépszerűbb e-sportjátékai között előkelő helyet foglal el a Rocket League, amiben autókkal kell futballt imitálni különböző arénákban. Az egyedi játékmenet, a fantasztikus hangulat, a látványos animációk és a labdarúgás öröme mind-mind ott lapol a Psyonix fejlesztői által készített programban. Ezt a céget vásárolta fel az Epic Games, így várható volt, hogy hamarosan ingyenes lehet az RL. Nem is kell tovább várni erre a pillanatra, ugyanis PS-re, Xboxra és PC-re 0 forintért lehet már letölteni a zseniális videójátékot, sőt utóbbi platformon extra ajándék is ütheti a markod.

Ingyenes Rocket League-ért ide kattints!

Ha asztali számítógépre "vásárolod meg" a Rocket League-et, akkor kapsz egy 10 dolláros, jelen esetben 3000 forintos kupont. Ezt a kupont egészen november 1-jén 08:59-ig tudod beváltani az Epic Games Store-on történő vásárlásaid során. A csavar az egészben, hogy legalább 4390 Ft értékű terméket kell beraknod a kosaradba, hogy a kupon aktiválódjon, alacsonyabb árú játékokra nem költheted el. Várhatóan lesz még nagy akciója eddig a dátumig az EGS-nek, mivel pontosan tudják, hogy rengetegen húzták be a Rocket League-et csak azért, hogy 3000 Ft-os kuponnak gazdagodjanak.

Az Epic kuponokat sem lehet a végtelenségig megszerezni, október 23-án, magyar idő szerint 17:00-ig jár kupon a Rocket League mellé.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!