Újra top1 lesz az Astralis? - Jön az ESL Pro League EU rájátszása

Újra top1 lesz az Astralis? - Jön az ESL Pro League EU rájátszása

Délután 2 órától ismét EPL meccsek, itthon csak az Esport1 TV műsorán!

Az amerikai csapatok között már kiderült, hogy ezen a versenyen nem volt párja a Furianak. Az európai ötösök viszont még csak ma vágnak bele a rájátszásba, aminek meccseit természetesen közvetíti majd az Esport1 TV!

BIG vs Spirit - 14:00

A nap talán leginkább 50-50 meccsével kezdünk. A BIG nagyágyú volt a tavasszal, de az EPL már a második verseny, ahol nem tudják korábbi formájukat hozni. Ettől függetlenül kemény összecsapásra lehet számítani, hiszen bár a Spirit sokáig nem volt továbbjutó, mégis tovább lőtték magukat. A CIS csapat legjobb pályája egyértelműen D2, csakhogy ez a BIG oldalán is erős. Össze kell kapnia magát mindkét alakulatnak, mert benne van a pakliban a szoros, többszörös hosszabbításos meccs és a sima 2-0 is, mindkét csapat részéről.

Na'Vi vs mouesesports - 17:30

Az ESL Pro League elején még a legtöbben azt mondták volna, hogy simán megnyeri a meccset a mouz, de s1mple-ék valahogy összekapták magukat és csoportelsőként jutottak be a legjobb 8 közé. Ugyanakkor a Bymas-féle mouz brutális meccseket játszott a csoportkörben, lehet, hogy sikerül majd meglepniük az orosz többségű Na'Vi-t.

Complexity vs ENCE - 21:00

Ha létezik teljes mértékben random teljesítményű csapat a földön, akkor az biztos, hogy az ENCE. Volt már rá példa az elmúlt hetekben, hogy nagy hátrányból is vissza tudnak jönni, képesek meccset nyerni nagy körkülönbséggel, ugyanakkor olyan hibákat is tudnak ejteni, amilyeneket ritkán lát az ember ezen a szintén. Az viszont kétségtelenül a finnek felé billenti a mérleg nyelvét, hogy a Complexity beugróval játszik, hiszen oBo elhagyta a csapatot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat tudja majd megnyerni az EPL 12. szezonjának európai versenyét?

  • 0 %
  • 0 %
  • 8 %
  • 0 %
  • 8 %
  • 62 %
  • 0 %
  • 23 %