Változik a Dignitas, a Complexity és a MAD Lions felállása is!

Ötödiket keresnek a dánok és az amerikaiak is, a svédeknél még ettől is rosszabb a helyzet.

Nyakunkon az ESL Pro League 12. szezonjának EU rájátszása, de sajnos van, aki hátrányból vág majd neki. A Complexity csapatát elhagyta oBo, beugró ötödikkel vágnak neki a meccseknek, de más profi csapatok is megfogyatkoztak a napokban.

Complexity

OBo fogta magát és hazautazott az USA-ba, félig-meddig váratlanul hagyva pácban csapatát. Pedig a Complexitynek minden esélye meg volt arra is, hogy akár a végső győzelem is az övék legyen az EPL 12. szezonjában. A DH Open Fall kvalin az edzőjükkel játszottak, az ESL Pro League-re viszont már beugrót szereztek. Az "örök beugró" segíti majd ki őket, NaToSaphiX játszik már holnap, az ENCE ellen is.

MAD Lions

Bubzkji elvesztése nagy érvágás volt a csapatnak, ahogy félig-meddig innocent érkezése is. Senki sem értette, hogy miért a lengyel játékos érkezett a csapathoz és végül nem is tartott sokáig a közös karrierük. Innocent távozott, egyes források szerint pedig HooXi vagy refrezh érkezhet majd a helyére.

Dignitas

Próbálnak megújulni a svédek. GeT_RiGhT és Xizt már kispadra került, de nem állnak meg ennyinél. Eddigi edzőjük, Fiffleren a szervezeten belül tölt majd be pozíciót, a továbbiakban ő lesz a CS:GO ág feje, míg eddigi elemzőjük, vENdetta lesz az új edzőjük. Az igl szerepeét is másra osztották, a jövőben friberg irányítja majd a csapatot, ami egyébként továbbra is csak három játékosból áll.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!