Még idén egymásnak feszülhetnek az európai és az amerikai CS:GO csapatok!

Még idén egymásnak feszülhetnek az európai és az amerikai CS:GO csapatok!

Reméljük révbe érnek a tervek és egy igazán ütős versennyel zárhatjuk majd az évet.

Az utolsó igazán nagynevű LAN idén az IEM Katowice volt még februárban, amit éppen az a Na'Vi nyert meg, amelyik tegnap is közel volt a győzelemhez. 2-0-ról fordított az Astralis az EPL online EU divíziójában, gla1ve pedig pont arról Tweetelt a meccs után, hogy szívesen játszanának egy meccset az NA divízió győztesével, a Furia csapatával.

Ráhibázott a dán irányító, mert könnyen lehet, hogy erre hamarosan lesz is lehetőségük. Egyes források szerint többen is azon dolgoznak, hogy néhány amerikai csapat még idén Európába tudjon utazni és ha online is, de játszani tudjanak olyan csapatok ellen, mint a G2, a fnatic, az Astralis vagy a mousesports.

A LAN-ra kicsi az esély, a világméretű járvány még mindig nem teszi lehetővé, ahogy az utazás sem teljesen biztonságos még, de az talán sokkal könnyebben megoldható. Hiszen, a világ más sportágaiban is megoldják már. 

Egyelőre sem a résztvevő csapatokat, sem a verseny helyszínét és annak pontos idejét sem ismerjük, de a tervek szerint még idén össze akarják hozni a csapatok. A legnagyobb esély arra van, hogy a december végi IEM Global Challenge lesz a verseny, ahol már egymás ellen küzdhetnek majd az amerikai és az európai csapatok.

Nagyon kellene már egy ilyen esemény, hiszen már több, mint fél éve, hogy régiókra bontva játszanak a profik. Az elkövetkező hetekben még több információ jöhet, mi pedig izgatottan várjuk már azokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!