Még októberben bemutatkozik a Complexity új játékosa

Még októberben bemutatkozik a Complexity új játékosa

A 100 Thieves egyik játékosa lehet a Complexity megmentője.

Obo mondhatni cserben hagyta csapatát azzal, hogy ennyire váratlanul ment el, de őszintén szólva, a 17 éves amerikai álláspontja is érthető. Nagyon fiatalon írt alá egy amerikai csapathoz, aztán hirtelen Európában találta magát, a végletekig tömött versenynaptárral és semmi eséllyel arra, hogy újra Amerikából játszhasson.

Jelenleg beugróval játszik a Complexity és ahhoz képest nem is voltak rossz meccseik. NaToSaphiX segíti ki őket, de csak mint beugró, helyére majd fix játékost szeretnének találni. Ha hihetünk a DBLTAP és DeKay forrásainak, akkor már meg is találtak őt. Justin "jks" Savage lehet a Complexity új ötödike, a hírek szerint már nagyon közel járnak a felek a szerződés aláírásához.

Jks évek óta tagja már a profi mezőnynek, leginkább a Renegades színeivel emlékszünk rá, de tavaly óta már a 100 Thieves csapatát erősíti. 2019-ben a világ 15. legjobb játékosának választotta a HLTV, 1.16-os értékelésével pedig magasan kiemelkedett társai közül idén is. Játékát csak még tovább szépíti, hogy míg a 100 Thieves sokszor szenved a versenyeken, addig ő mindig is tartani tudta az egyéni játékát.
Elvesztése nagy érvágás lenne a 100 Thievesnek, de még nagyobb győzelem a Complexity számára. Egyelőre még csak szivárgásokról beszélhetünk, de érdekes mód, a Complexity CEO-ja, Jason Lake azonnal tweetelt a szivárgás után. Elmondása szerint már nem kell sokat várnunk, hiszen még ebben a hónapban jön valamilyen örömhír. Nyilván nem mondta ki szó szerint jks érkezését, de ezzel kvázi nyílt titokká tette azt.

Jks érkezésével a következő lenne a Complexity felállása:

  • Benjamin "blameF" Bremer
  • William "RUSH" Wierzba
  • Kristian "k0nfig" Wienecke
  • Valentin "poizon" Vasilev
  • Justin "jks" Savage
  • Jamie "keita" Hall (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!