Ninja szerint Dr Disrespect tudja, hogy miért bannolták

Ninja szerint Dr Disrespect tudja, hogy miért bannolták

Tyler "Ninja" Blevins élő adásban fejtette ki véleményét arról, hogy miért gondolja úgy, hogy Dr Disrespect tudja, miért tiltották Twitchről.

DrDisrespect Twitch banja körül még mindig rengeteg a megválaszolatlan kérdés, de a legfőbb probléma, ami továbbra is foglalkozatja a nagyérdeműt, hogy mégis miért döntött úgy a lila óriás, hogy megválik egyik legnépszerűbb streamerétől, akivel pár hónappal korábban exkluzív szerződést kötött.

Október 8-ai élő adásában a Twitchre visszatérő Tyler "Ninja" Blevins is kifejtette véleményét a témában, és szerinte DrDisrespect tudja, hogy mi áll váratlan tiltása hátterében, hiszen az emberek általában tudják, hogy miért tiltották őket.

Ninja szerint a kisebb tiltások okai talán valóban tisztázatlanok lehetnek, de ha valakit véglegesen tiltanak, még ha nem is mondják meg neki az okát, valószínűleg van egy igen erős tippe, hogy mégis mit tehetett, amivel kiérdemelte a végleges tiltást.

Ninja azzal zárja gondolatmenetét, hogy bár elhiszi, hogy a Twitch valóban nem közölte a Dokival, hogy miért döntöttek egy olyan lépés mellett, amivel dollár milliókat buktak, ugyanakkor nem gondolja, hogy Dr Disrespect tényleg nem tudja, hogy miről lehet szó.

Egyelőre az egész esetet továbbra is rejtély övezi, és nem tudni, hogy valaha kiderül-e az igazság, de annyi biztos, hogy Ninja csatlakozott ahhoz az egyre növekvő táborhoz, akik szerint a Doki többet tud tiltásának hátteréről, mint amit a nagyközönséggel megosztott.

Egyetértesz Ninjával abban, hogy Dr Disrespect valóban többet tud a tiltása okairól, mint amennyit megosztott korábban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!