Derült égből villámcsapás- Magára hagyja a CS:GO-t a 100 Thieves

Derült égből villámcsapás- Magára hagyja a CS:GO-t a 100 Thieves

Elengedik a csapatot és kivonulnak a CS:GO-ból.

Pár napja röppent fel a hír, miszerint a 100 Thieves egyik játékosa, jks lehet majd a Complexity új ötödike. Korábban is hallottunk már pletykákat arról, hogy a 100T több játékosa után is érdeklődnek, benne volt a pakliban, hogy hamarosan változik a felállás, de erre nem igazán számítottunk. 

A 100 Thieves kivonul a CS:GO-ból, elengedi a jelenlegi játékosait és nem is terveznek új csapatot. A csapat egyelőre semmilyen indokkal nem szolgált a döntésük kapcsán, egyedül a jks pletyka ismeretes, illetve azt is elmondták már korábban, hogy jkaem is több ajánlatott kapott már.

A 100 Thieves bár nagy múltra tekint vissza, a legsikeresebb csapata mégis talán a mostani felállás volt. 2019 októberében vásárolták meg az akkori Renegades csapatát, akik éppen egy felívelő pályán voltak, több szép eredménnyel a hátuk mögött. A 100 Thieves színeiben viszont megtorpantak a játékosok, a folyamatos fejlődés alábbhagyott.
Persze így sem voltak egy rossz csapat, sőt! A jelenlegi RMR rendszerben például a stabil második helyen álltak az észak-amerikai mezőnyben, minimális pontkülönbség volt csak köztük és az Evil Geniuses között. A napokban is többször láttuk őket, hiszen jelenleg az IEM New York amerikai mezőnyében versenyeznek, négy meccsből eddig hármat meg is nyertek.

A csapatnak most mégis vége, egyelőre pedig nem tiszta, hogy mi lesz az ESL Pro League-gel és a BLAST Premierrel kötött partneri szerződésükkel. Sőt, azt sem tudni, hogy a játékosok jövője mit tartogat, de a találgatások már most beindultak, többen egy új MiBR-ban képelik el a 100 Thieves egy részét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!