Alakul az év végi profi LAN - A legjobb amerikai csapat már biztosan Európába utazik

Alakul az év végi profi LAN - A legjobb amerikai csapat már biztosan Európába utazik

Az Evil Geniuses már biztosan részt vesz a versenyen.

Október elején már hallottunk azokról a tervekről, melyek szerint még idén csapnának egy óriási LAN-t a profi CS:GO csapatok legjobbjai. Az utolsó valamirevaló LAN az IEM Katowice volt még az év elején, azóta a koronavírus miatt minden verseny régiókra bontva, online keretek között zajlik.

Még a Major is elmaradt, de ha minden jól megy, akkor azért egy jó LAN-t még kapunk idén. Egyelőre nem tudni részleteket erről az eseményről, de valószínűleg a december 15. és 20. között tartandó IEM Global Challenge lesz az. Erről árulkodik az is, hogy egy amerikai csapat már biztosan Európában lesz akkor. 

Az Evil Geniuses csapata már jövőhéten az öreg kontinensre utazik, hogy elsőként a BLAST Premier Fall versenyén játsszon. A későbbi IEM Beijinget már otthonról, Amerikából teljesítik, utána viszont ismért Európába utaznak és akkor jóval tovább maradnak majd.
A tervek szerint az IEM Global Challenge Kölnben kap majd helyet, 4 európai, 3 amerikai és 1 CIS csapattal. Erős a gyanú, hogy a CIS régióból a Na'Vi érkezik majd, míg Amerikából az EG, Liquid, Furia hármasra lehet majd számítani. Az európai csapatok közül valószínűleg az aktuális ranglista alapján válogatnak majd, de még semmi sincs kőbe vésve. Az egészügyi helyzet bármikor romlásnak indulhat és ha még szigorúbbak lesznek az utazást érintő korlátozások, akkor bizony át kell gondolni az év végére tervezett LAN-t.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!