Ennyi volt az Astralis hét emberes csapata, máris túladtak egyik játékosukon

Ennyi volt az Astralis hét emberes csapata, máris túladtak egyik játékosukon

Cloud9 mezre cserélte az Astralisost es3tag.

Mindenki 200 IQ ötletnek tartotta, amikor az Astralis bejelentette, hogy frissítik a csapatukat és hat, sőt hét emberes felállásra váltanak. Hamar kiderült aztán, hogy ez inkább kényszer volt, mivel gla1ve és Xyp9x szinte azonnal szünetre is vonult, így ugyanúgy öt játékosa maradt a dánoknak. 

Az viszont tény, hogy es3taggel játszva egészen jól működtek az utóbbi hetekben, olyannyira, hogy az ESL Pro League 12. szezonját meg is nyerték. Most mégis úgy döntöttek, hogy dobják az egyik kulcsfigurájukat és őszintén szólva azon sem lepődnénk meg, ha pár hét múlva újra csak öt játékosból állna az Astralis. 

Patrick Hansen, vagyis es3tag idén nyáron csatlakozott a csapathoz, de a közös sztorijuk most hirtelen véget is ért. Túladott es3tagen az Astralis, a dán immáron a Cloud9 játékosa. Bizony, es3tag lett az új C9 ötödike, akivel így már meg is van a kezdő ötös, de egy hatodik játékos érkezésére még mindig számíthatunk a jövőben.

Sokan értetlenül állnak az Astralis döntése előtt. Egyrészt az eddigiek alapján sokkal erősebb volt ő, mint Bubzkji, másrészt pedig sokaknak nem tetszik a módszer, amivel megszerezte es3taget a dán csapat, majd amivel túladott rajta. 

Hiszen az Astralis hónapokig várt arra, hogy es3tag Heroicos szerződésének végére, nem akarták még a lejárta előtt leszerződtetni őt, hiszen az plusz költség. Néhány hét alatt kvázi felboostolták, majd valószínűleg jó magas áron továbbadták a Cloud9-nak.

Es3tag érkezésével a következő a Cloud9 felállása:

  • Alex "ALEX" McMeekin
  • Özgür "woxic" Eker
  • William "mezii" Merriman
  • Ricky "floppy" Kemery
  • Patrick "es3tag" Hansen
  • Aleksandar "kassad" Trifunovic

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!