Az öt legjobb remastered játék az utóbbi évekből

Az öt legjobb remastered játék az utóbbi évekből

Ti szeretitek a rework, remastered kiadásokat?

A Crysis első részének újrakiadása kapcsán megnéztük az öt legrosszabb remastered, reforged, remake, re...akármi játékot a közelmúltból és hát bizony volt miből válogatni. Szerencsére azért ellenpélda is akad, lássuk most azt az öt újra kiadott játékot az elmúlt évekből, amelyek szerintünk a legjobban sikerültek.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Mondhatjuk, hogy az eredeti Crash volt a régi idők rage game címe? Nem, annyira azért nem volt merész, de a PS1-éra egyik legidegtépőbb és egyben legszórakoztatóbb játéka volt, az biztos. A konzolos Remastered kiadás még 2017-ben debütált, rá egy évre pedig PC-re is megjelent a csomag. A vizuális fejlődés elképesztő, remekül néz ki Crash világa és persze a játék sem lett rosszabb az évek alatt.

Shadow of the Colossus

A PS1 után térjünk át a PS2 egyik meghatározó játékára. A Shadow of the Colossus formabontó játék volt a maga idejében, amit vagy imádott valaki, vagy még csak a dobozának a látványát se bírta. 2018-ban jelent meg a Remake PS4-re, a végeredmény pedig páratlan volt. Bár nem volt tökéletes, a förtelmes kamerakezelést például nem javították, csodaszép lett a játék, a PS4-es kiadás is rendkívül izgalmas és érdekes, ráadásul még új tartalmakat is tettek bele a fejlesztők.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Meglepő lehet, de az MW Remastered már több, mint 4 éve jelent meg a piacon. Ideje volt már anno, hiszen a CoD-ot lehet szeretni és lehet utálni, azt mindenkinek alá kell írnia, hogy a 2010-es évek második felében förtelmes epizódokat élt meg a széria. A Remastered viszont a CoD-ok királyához a Modern Warfare-hoz nyúlt vissza és milyen jól tette. A multi átalakítása tökéletesre sikerült, a fegyverkezelés jobb, mint valaha, a grafikai is szép volt és végül, de nem utolsó sorban az MW Remasterednek köszönheti létezését a Warzone is.

Resident Evil 2 Remake

A RE2 Remake tökéletes példája annak, hogyan is kéne mindenkinek Remastered játékot készítenie. A Capcom úgy tudta megtartani az eredeti minden pozitívumát, hogy közben újat is adtak hozzá és teljes mértékben fogyaszthatóvá vált a modern kor játékosainak is. A Resident Evil 2 Remake-ről készült tesztünket itt olvashatjátok.

The Secret of Monkey Island Special Edition

Ha van amit nagyon hiányolunk, akkor azok a '90-es évek LucasArts-féle kalandjátékai. Egytől egyig remek játékok voltak, ma viszont már kicsit nehéz befogadnunk őket. Szerencsére több darab is megkapta a maga felújítását, a legjobb pedig talán a The Secret of Monkey Island lett. Csak ajánlani tudjuk a játékot, az eredeti kedvelőinek és az újoncoknak egyaránt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!