Az eddigi legszorosabbnak ígérkező meccsekkel folytatódik a DreamHack Open Fall

Az eddigi legszorosabbnak ígérkező meccsekkel folytatódik a DreamHack Open Fall

Astralis, fnatic, G2, OG, NiP és FaZe szurkolók, gyülekező!

Az biztos, hogy az NA mezőny kicsit a háttérbe szorult, de az azért túlzás, hogy haldokolna a CS:GO. Már pedig Shroud szerint így van, annak ellenére is így gondolja, hogy a 2020-as online szezon sem okozott óriási nagy sérüléseket. Még mindig milliók kíváncsiak a játékra, a csapatokra,a  játékosokra, például a mai meccsekre is.

Három remek meccsre számíthatunk ma, amik talán az eddigi legizgalmasabbak és legszorosabbak lesznek. Kezdésnek már egy felső ági elődöntő jön, az Astralis és a fnatic főszereplésével. A papírforma szerint simán nyernie kell az Astralisnak, de egyrészt az elmúlt meccseken azt láttuk, hogy nagyon nem sima az Astralisnak, másrészt pedig a fnatic sokkal jobb formában van, mint a nyár versenyein. Benne van a levegőben a meglepetés, igaz az benne volt az Astralis vs G2 és az Astralis vs Heroic meccseken is, végül pedig mindkettőnél gla1ve-ék nyertek.
Később a G2 és az OG fanoknak kell készíteniük magukat. A két csapat sokszor találkozott már idén és eddig bizony a G2 vezeti az egymás elleni eredményeket. NBK-ék egyetlen egyszer, az ESL Pro League 11. szezonja alatt tudták elverni a G2-t, akkor viszont nagyon. Két pálya alatt, összesen 15 kört hozott a G2. Most sokkal szorosabb meccsre lehet számítani, a két alakulat friss eredményei alapján igazi titánok harca lesz.

A napot pedig a FaZe és a NiP összecsapása zárja majd. NiKoék bár megnyerték az IEM New York európai versenyét, eddig úgy tűnik, hogy aprócska fellángolás volt csupán az ott mutatott játékuk. Szerencséjükre a NiP nem tűnik nehéz ellenfélnek most, de őszintén szólva a GODSENT sem tűnt annak, mégis elvéreztek STYKOék ellen.

A DreamHack Open Fall magyar közvetítésének mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!