Visszatérhet a FunPlus Phoenix, méghozzá már jól ismert játékosokkal

Visszatérhet a FunPlus Phoenix, méghozzá már jól ismert játékosokkal

Pár héten belül számolhatunk a hivatalos bejelentéssel.

A világ legkínosabb belépője. Nagyjából így lehetne összefoglalni azt, amikor a LoL-ban már nagy sikereket elért FunPlus Phoenix úgy gondolta, hogy nekik bizony be kell szállniuk a CS:GO-ba is. Ennek ellenére nem adják fel és most új játékosokat szeretnének megkaparintani.

Idén márciusban jelentették be, hogy CS:GO csapatot indít a FunPlus Phoenix, hamar ki is vásárolták az akkori Heroic játékosait. Igazi szenvedés volt az FPX tavaszi életútja, az ex-Heroic csapat minimális időt töltött csak a szervezetnél, hiszen hamar rájöttek, hogy ígéreteket kaptak, kész papírmunkát viszont nagyon nem. Ezután különböző NA mixekkel próbálkozott az FPX, hiszen javában ment a FLASHPOINT első felvonása, ahol partnercsapatként szerepeltek. A sztori vége az lett, hogy két hét alatt három különböző felállása volt a csapatnak, a FLASHPOINT mögül pedig inkább kihátrált a kínai szervezet.

Egészen eddig nem is hallottunk róluk semmit, most viszont itt a lehetséges visszatérés. Egyes források szerint az FPX ismét egy teljes csapatot vásárolna ki. A hírek szerint a GODSENT alakulatára fáj a foguk, akik bár nem a világ élvonalát képviselik, jelenleg is a HLTV ranglista 19. helyén állnak. Emellett pedig az európai RMR mezőnyben erősek, a 6. hely az övék jelenleg, ami bőven továbbjutó pozíció, vagyis ott lehetnek majd a következő Majorön.

Ha valóban megvásárolják a GODSENT játékosait, akkor a következő lesz az FPX felállása:

  • Kevin "kRYSTAL" Amend
  • Martin "STYKO" Styk
  • Jesse "zehN" Linjala
  • Pavle "maden" Bošković
  • Asger "farlig" Jensen
  • Jonatan "Dewilwalk" Lundberg (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!