Folytatódik a szenvedés - Második csapatát bukta el a FunPlus Phoenix

Folytatódik a szenvedés - Második csapatát bukta el a FunPlus Phoenix

Ez a harmadik FunPlus Phoenix csapat, két hét alatt.

Derült égből villámcsapás volt, hogy oszlik a Heroic, játékosait megvette egy a CS:GO világában még újonc, de LoL-ban már bizonyított kínai szervezet, a FunPlus Phoenix. Bár nem a legkönnyebb időszakán volt túl a dán ötös, elsőre nem tűnt rossz vételnek, bár az EPL szereplésük ugrott és a FLASHPOINT ligájában kellett játszaniuk.

Nem volt azonban nagy életű az FPX dán csapata, egy lejátszott meccs után máris véget ért a sztori. Es3taget megvásárolta az Astralis, jelen pillanatban hat játékosa van a négy Majort is megnyert szervezetnek, az ex-Heroic maradéka pedig szétesve, reményt vesztve adta fel a FLASHPOINT első szakaszát. 

Pár napig csend honolt a FunPlus Phoenix körül, aztán bejelentették, hogy az addigi Swole Patrol csapata mostantól az FPX színeiben játszik. Ez a felállás viszont annyit sem élt meg, mint a dán alakulat, meccset sem játszottak és máris feloszlott a csapat.

Három a magyar igazság, az FPX nem adta fel és máris itt a legújabb ötöse. Ezúttal az amerikai Bad News Bears játékosai a "szerencsések". Tegnap már be is mutatkozott az új FunPlus Phoenix, 2-1-es vereséget szenvedtek a c0ntact gaming ötösétől.

Hogy ez a csapat meddig bírja majd, az a jövő zenéje, az biztos, hogy a FLASHPOINT és az FPX sem így képzelte el a tavaszi szezon kezdetét. Thorin nagyon behypeolta az ECS utódjának szánt új ligát, ám az eddig az elvárások alatt teljesít. Nyoma sincs a beígért újításoknak, az innovatív, soha nem látott módszereknek, szinte minden ugyanaz, mint az ECS idejében, csak sokkal alacsonyabb rangú csapatokkal és Thorin, sokak által nem szeretett kommentátori munkájával.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!