Hirdetés

Visszatért a TheVR Twitchre, hétfőtől folytatják a srácok!

Hétfőtől újra pörög a live a TheVR-nál is!

Esport1 Podcast

Londontól a Skorpióig, főszerepben Paplovag

Közel egy évtizede szórakoztatja már a nézőket Paplovag, aki beszélt a múltról, jelenről és jövőről.

Hirdetés

Szerda éjszaka jött a hír, miszerint a hazai streamer közösség legnagyobb bázisát, a TheVR-t bannolták Twitchről. Mindenki csak találgatni tudott, vajon mi történhetett? Végül kiderült, hogy a srácok három strike-ot is kaptak, méghozzá a restreamelt Apple rendezvény miatt.

Csütörtökön így el is maradt az élő adásuk, a rajongók nem tehettek más, várniuk kellett. Szerencsére senki sem növesztett hosszú, ősz szakállt a várakozás alatt, tegnap este a TheVR visszakapta a Twitch csatornáját. Először úgy tűnt, hogy a követőik egy része elveszett a tiltás majd a tiltás feloldása közben, de pár óra múlva már helyre állt a rend és ismét több, mint 420 ezer követővel rendelkeznek Twitchen.

Ami meglehetősen furcsa, hogy semmilyen indoklást nem kaptak, egyszerűen visszakapták a csatornát. Szerencsére a rajongóknak nem kell tovább szomorkodni, hétfőtől újra élőben jelentkeznek majd a srácok Twitchen, ahogy azt már megszokhattuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

a borítóhoz használt képek forrása: facebook.com/thevrhu

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • hun_hetek 2 éve
    Jupiii nagyon örülök ennek a hírnek
    0 0 Válasz
  • taizunhun 2 éve
    nagyon helyes
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!