Hirdetés

Az Epic megerősítette, hosszú-hosszú ideig maradnak még a Marvel együttműködések

Az Epic Games kreatív igazgatója egy podcastben beszélt a Fortnite és a Marvel kapcsolatáról!

Hirdetés

Az Epic Games kétségtelenül tud valamit. A leghíresebb játékuknak, a Fortnite-nak minden szegmensét úgy tudják értékesíteni, hogy a játékosok szabályosan imádják ezeket az együttműködéseket, és egyáltalán nem tekintik azt erőltetett reklámnak. Travis Scott in-game koncertje a valaha volt legnézettebb in-game eventek közé tartozik, de rengeteg kisebb kollaboráció is hatalmas sikert aratott a játékosok köreiben.

Mind közül viszont egyértelműen a Marvellel közös akciók szóltak a legnagyobbat, eleinte csak játékmódokat, skineket adott ki közösen a két vállalat, legutóbb viszont egy teljesen szezont dedikált már az Epic Games a Marvel tartalmaknak. Ez a megmozdulás valamelyest megosztotta már az embereket, a többség azonban továbbra is pozitívan fogadta, az Epic kreatív igazgatója, Donald Mustard pedig megerősítette, hogy ez csak a kezdet.

Donald a "This Week in Marvel" nevű podcast vendége volt a minap, ahol kitértek a két cég együttműködésére is, Donald pedig elmondta, hogy rengeteg dologgal készülnek még.

"Ez csak a kezdet. Ez csak a kezdete egy csomó dolognak, amiket évek óta tervezünk ebbe az integrációba. Tehát közel sem a vége, csak a kezdete."

A beszélgetést meghallgathatjátok itt, Donald 38:20 környékén kezd beszélni erről. Arról nincs információ, hogy pontosan mivel készülnek a továbbiakban, de biztos, hogy nem lesz kisstílű.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te örülsz a további Marvel kollaborációk hírének?

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • Davee 1 hónapja
    Majd elvállik mi lesz, BP-m nem lesz akkor se
    0 0 Válasz
  • hun_hetek 1 hónapja
    Szeretem nagyon a Marvelt.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés