Darabokra szedik a forZet, amiért újra foglalkoztatják a csaló zoneRt

Darabokra szedik a forZet, amiért újra foglalkoztatják a csaló zoneRt

Dühös falusiak módjára kergetik most a forZet az interneten.

Tudjuk jól, hogy az internet sosem felejt. Főleg nem akkor ha még egészen frissek a sebek. Úgy tűnik erről most megfeledkezett a forZe csapata vagy igazuk van és zokszó nélkül jár a másodikesély mindenkinek?

Aleksandr "zoneR" Bogatyrev az első edzők között volt, akik lebuktak a coach bug használatával. A Hard Legion edzőjeként több meccsen is csalt, például a Na'Vi, a Virtus.pro vagy a Salamander ellen. Először 24 hónapos eltiltást kapott, majd később ezt 36 hónapra növelték.  Most viszont új lehetőséget kapott, ami sokaknak nem tetszik.

Edzőként nem dolgozhat, de ez nem jelenti azt, hogy ne kaphatna más munkát. Az már más kérdés, hogy az valóban furcsa, hogy a forZe a frissen induló froZe School élére nevezte őt ki. A forZe School nem egy academy csapat, a fiatal tehetségek kinevelésében segít. 

A forZe eSports CEO-ja, Sergey "MegioN" Ignatko erre a feladatra zoneR a legalkalmasabb, míg a közösség, kommentátorok és elemzők szerint elítélendő, hogy egy nyíltan csaláson kapott ex-edző pont a fiatalokat oktatja majd. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jár a második esély zoneRnek?

  • 38 %
  • 62 %