Vannak Cyberpunk 2077 fejlesztők, akik már 100 órás munkaheteket tolnak

Vannak Cyberpunk 2077 fejlesztők, akik már 100 órás munkaheteket tolnak

Látástól vakulásig megy a munka CDPR-nél!

Tegnap este a CD Projekt Red bebiztosította, hogy a jellegzetes, sárga hátterű közleményükből mém template legyen, újfent bejelentették ugyanis, hogy a Cyberpunk 2077 később jelenik meg. Az új dátum december 10., az eltolás pedig azért számít egy következő szintnek, mert már aranylemezre került a játék, vagyis teljes egészében elkészült. 

A CDPR indoklása szerint viszont ez még nem jelenti azt, hogy mindennel meg is lennének, a játékot még mindig tesztelik, 9 különböző platformon vizsgálják a legapróbb részleteit is, ez pedig otthoni munkavégzés során nem annyira egyszerű, ezért is kell a plusz idő.

A Bloomberg újságírója, Jason Schreier nemrég elmondta gondolatait az újabb késleltetés kapcsán, és hozzátette, hogy beszélt egy fejlesztővel, aki azt mondta neki, hogy épp egy 100. munkaórás hetet tolnak. Ez azt jelenti, hogy hétfőtől-vasárnapig mindennap 14 órában zajlik a munka.

Jason azt is hozzátette, hogy vannak fejlesztők, akik szintén a közösséggel együtt tudták meg az új dátumot. Eddig is komoly hajtás volt a cégnél, hogy belátható időn belül befejezzék a már rettenetesen hosszú ideje készülő játékot, most viszont ismét egy újabb szintre kapcsolhatnak. Amikor először kapott a külvilág betekintést a Cyberpunk fejlesztők munkaidejébe, akkor a stúdió vezetője, Adam Badowski kiemelte, hogy minden túlórát kifizetnek a dolgozóiknak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!