Hirdetés

Új ötödik, új edző, mégis remekül működik a Budapest Five

Bejutott az ESEA 36 Advanced rájátszásába a Budapest Five!

Hirdetés

Eseménydús éve van a Budapest Five csapatának, akik még csak nem is ezzel a névvel kezdtek 2020-ban. A K&H MNEB második szezonját még a Salamander színeiben kezdték torzsiék, de már a Budapest Five zászlaja alatt nyerték azt meg. Ami pedig utána jött, azt már lassan nehéz számon tartani.

A WiLD MultiGaming elleni győzelmük után leigazolták Fodor "fleav" Leventét, aki akkor egy több hónapos külföldi csapatozás után tért haza. Ezzel egy időben Bea "flashie" Viktor újra az edzői feladatokat vállalta magára. A nyáron több nemzetközi kupán is megmérettette magát a csapat, legtöbbször felemás eredményekkel. Először Salamanderként, majd már a BP5 színeiben játszottak a Home Sweet Home kupákon, ahol a kezdeti biztató sikerek után elmaradtak az eredmények.

Jött is a változás, flashie és Boda "bodito" Patrik is elköszönt a csapattól. Előbbi úgy tűnik, hogy végleg, edzői feladatait egyelőre Málovics "gabesson" Gábor vette át. Boditot viszont látjuk még, de sajnos nem tudjuk mikor. Ahogy oly sok nemzetközi játékost, úgy őt is elérte a kiégés szele, ezért inkább egy kis pihenőre vonult, hogy aztán újult erővel térhessen majd vissza.

Helyét egy már jól ismert arc, Domoszlay "kolor" Ádám vette át, akit a nyáron az Esport1 kommentátoraként is hallhattatok. Elsőre úgy tűnt akkor, hogy a sok változást megsínyli majd a csapat, de most ismét bebizonyosodott, hogy remekül működik a jelenlegi felállás. A srácok nagyot mentek a FLASHPOINT második szezonjának selejtezőjében is, most pedig belőtték magukat az ESEA MDL 35 Advanced ligájának rájátszásába!

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés