Lehet, hogy egy Fortnite skin megvétele ingyen Mandalorian nézést ér majd

Előzetes információk szerint az Epic Games olyan üzletet köthetett a Disney-vel, ami nem csak a Fortnite-ban lehet előnyös a játékosoknak.

Az Epic Games a Fortnite révén számos érdekes együttműködéssel örvendeztette már meg a játékosokat, melyek többnyire a játékon belül teljesedtek ki. Most viszont előtérbe került egy olyan együttműködés lehetősége, melynek esszenciája a Fortnite-on kívül lehet. Az ismert leaker, VastBlast tweetelt arról, hogy az Epic Games új együttműködést köthetett a Disney-vel, melynek keretén belül némi V-buck, vagy direkt pénzt igénylő Item Shop tartalom megvásárlásához 2 hónap ajándék Disney+ előfizetés jár.

A Disney+ egyik kiemelt műsora az október 30-án 2. évadát bemutatót The Mandalorian, de sok más exkluzív tartalom is található a felületen. A tweetben idézett szöveg szerint a kedvezmény december 31-ig tart majd, tehát még idén elindulhat ez a partnerség.

A kollaboráció egyébként annyira nem meglepő, hiszen a két cég a Marvelnek dedikált szezon során elég erőteljesen összebútorozott, ugyanis a Disney birtokolja a Marvel jogait is, de a tavalyi Star Wars event során is kellően szorosra fűzték a kapcsolatukat. Talán azt már nem is kell megemlítenünk, hogy még királyabbá tenné az egészet, ha még egy Mandalorian skin is érkezne a játékba ezzel egyidejűleg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!