Saját e-sport csapatot indított a McLaren Forma-1 csapatának sztárja

Saját e-sport csapatot indított a McLaren Forma-1 csapatának sztárja

Lando Norris fémjelzésével indult el a Team Quadrant.

Nemrég arról számoltunk be nektek, hogy a Real Madrid egyik sztárja, Carlos Henrique José Francisco Venâncio Casimiro, vagy ahogy a legtöbben ismerjük Casemiro, elindította a saját CS:GO csapatát. A brazil játékosokkal felálló Case Esports, az európai mezőnyben játszik majd.

Hasonló a helyzet most is, csupán a szereplők és a játék cserélődött ki. Lando Norris jelenleg a McLaren Forma-1 csapat egyik közkedvelt pilótája. Nincs köze a Star Wars Lando Calrissianjához és Chuck Norris sem rokona, tehetségével, nyitott, kedves és vicces természetével viszont óriási népszerűségre tett szert az F1 rajongók és a Twitch nézők között is.

Rendszeresen követhetjük őt Twitchen, ahol a különböző autóversenyzős játékokon túl láthatunk nála sok mindent, például Call of Duty: Warzone-t vagy FallGuyst. A brit pilóta idejét érezte annak, hogy belépjen az e-sportba, így életre hívta a Team Quadrant csapatát.
Egyelőre nem tiszta, hogy a Team Quadrant pontosan milyen eseményeken szeretne részt venni, az viszont biztos, hogy a fókusz az autóversenyeken lesz, ugyanakkor bármilyen más tartalomgyártásban is számolnunk kell majd velük. Ebben a segítségére lesz Aarav “Aarava” Amin és Steve Super GT” Alvarez Brown, akik a sim racing rajongóinak ismerősek lehetnek már, illetve Niran “FNG” Yesufu és “RiaBish”, akik a tartalomgyártásért felelnek majd.

"Régi álmom vált valóra a Quadrant megalkotásával. Leginkább az autóversenyzésen lesz a fő hangsúly, de bízom benne, hogy a Quadrant kinövi majd magát más e-sport címek és más játékok körében is." - nyilatkozta Norris a BBC Sportnak.

a mindig vidám Lando Norris Twitchen

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!