Akciófigyelő: Már töltheted az Epic Games heti ingyenes játékát

Akciófigyelő: Már töltheted az Epic Games heti ingyenes játékát

Már zsákolható a legfrissebb ingyenes játék az Epic Games oldalán.

Nem kell tovább várnod, ugyanis megérkezett a menetrend szerinti Epic Games járat, aminek a fedélzetén ott a legújabb ingyenes videójáték. Ezúttal a démoni ivadékok felkoncolásán van a hangsúly, amihez pixeles grafika és metál zene párosul. Ez a The Textorcist: The Story of Ray Bibbia, amit egy héten keresztül 0 forintért adhatsz hozzá a könyvtáradhoz.

Ray Bibbia, azaz egy privát ördögűző bőrében kell felszámolni a démoni seregeket ebben a folyamatosan pörgő akciójátékban. A zúzós metál riffek és a pixeles grafika ne tántorítson el téged, pontosan azért választotta ezt a stílust a MorbidWare csapata, hogy a játékmenet egyetlen pillanatra se engedjen levegőhöz jutni. Miközben minden irányból érkeznek a lövedékek, időt kell szakítanod arra, hogy puskagolyóként ropogjanak a billentyűk, miközben begépeled a játék által kért szavakat. Nehéz írásban átadni, hogy pontosan mit is tud ez a játék, ezért inkább töltsd le a következő napokban a Textorcistet és éld át ezt az egyedi élményt.

The Textorcist: The Story of Ray Bibbia november 19-én 17:00-ig húzható be ingyenesen, utána lekerül a polcról, hogy átadja helyét a sorban következő videójátéknak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te vettél már játékot az Epic Games Store-ban?