Akciófigyelő: Két játék tölthető teljesen ingyen az Epic Games oldaláról

Akciófigyelő: Két játék tölthető teljesen ingyen az Epic Games oldaláról

Két nagyszerű ingyenes játékkal spórolhattok több ezer forintot.

Ismételten kitett magáért az Epic Games csapata, ugyanis két remek alkotást zsebelhettek be a boltjukban nulla forintért. Limitált ideig ingyenesen adható a könyvtárhoz az Elite Dangerous, valamint a The World Next Door. A heti ingyenes Epic játékokért csak egy kétfaktoros hitelesítéssel ellátott Epic Games fiókra van szükségetek, utána semmi akadálya, hogy "megvásároljátok" a programokat.

The World Next Door

Egy lázadó tinilány kalandjait követhetitek ebben a történetközpontú, de mégis pörgős akció-kalandjátékban, amelyben visszaköszönnek a "vizuális regények" ismertetőjegyei. A párhuzamos világban ragadt Junnak nem lesz egyszerű dolga, mivel kevés ideje van visszatérni a saját hazájába. A csaták megvívásához logikázásra van szükség, ezzel próbált újítani a Rose City Games, amikor 2019-re összerakták a programot.

Elite Dangerous

Igazán jó űrszimulátorból kevés van a piacon, de az Elite Dangerous mindenképp megérdemli, hogy a jobbak között tartsátok számon. A hatalmas galaxis csak arra vár, hogy felfedezzétek akár egyedül, akár többed magatokkal. Elképesztő méretű terület vár rátok, de akkor sem kell aggódni, ha a csatákban érzitek igazán otthonosan magatokat. A Frontier Developments hatalmas fába vágta a fejszéjét, de a végeredmény önmagáért beszél. Ameddig nem jelenik meg a Star Citizen, addig az Elite Dangerous lehet az, amivel csillapíthatjátok az étvágyatokat. 

Az akció egészen november 26-án 17:00-ig tart.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!