Hirdetés

Akciófigyelő: Két játék tölthető teljesen ingyen az Epic Games oldaláról

Két nagyszerű ingyenes játékkal spórolhattok több ezer forintot.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

Excel Esports vs. SK Gaming (6. hét)

Hirdetés

Ismételten kitett magáért az Epic Games csapata, ugyanis két remek alkotást zsebelhettek be a boltjukban nulla forintért. Limitált ideig ingyenesen adható a könyvtárhoz az Elite Dangerous, valamint a The World Next Door. A heti ingyenes Epic játékokért csak egy kétfaktoros hitelesítéssel ellátott Epic Games fiókra van szükségetek, utána semmi akadálya, hogy "megvásároljátok" a programokat.

The World Next Door

Egy lázadó tinilány kalandjait követhetitek ebben a történetközpontú, de mégis pörgős akció-kalandjátékban, amelyben visszaköszönnek a "vizuális regények" ismertetőjegyei. A párhuzamos világban ragadt Junnak nem lesz egyszerű dolga, mivel kevés ideje van visszatérni a saját hazájába. A csaták megvívásához logikázásra van szükség, ezzel próbált újítani a Rose City Games, amikor 2019-re összerakták a programot.

Elite Dangerous

Igazán jó űrszimulátorból kevés van a piacon, de az Elite Dangerous mindenképp megérdemli, hogy a jobbak között tartsátok számon. A hatalmas galaxis csak arra vár, hogy felfedezzétek akár egyedül, akár többed magatokkal. Elképesztő méretű terület vár rátok, de akkor sem kell aggódni, ha a csatákban érzitek igazán otthonosan magatokat. A Frontier Developments hatalmas fába vágta a fejszéjét, de a végeredmény önmagáért beszél. Ameddig nem jelenik meg a Star Citizen, addig az Elite Dangerous lehet az, amivel csillapíthatjátok az étvágyatokat. 

Az akció egészen november 26-án 17:00-ig tart.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • DAONN 2 hónapja
    na kiraly
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés