Hirdetés

Tovább szűkül a bajnoki címre esélyes csapatok listája a Hungarian Openen

A 6 csapatos playoffon 2 csapat reménykedhet a folytatásban.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B League of Legends

K&H MN3B League of Legends

Hirdetés

Előző hétvégén került megrendezésre a Hungarian Open csoportkörének utolsó fordulója, amelyet követően már csak 8 csapat maradt talpon a bajnoki címért folyó küzdelemben. Az MTK Budapest és a Team Plague egyenes ágon biztosította részvételét a Négyes Döntőn, 6 csapat viszont egy rájátszáson keresztül küzdhet meg a további két férőhely valamelyikéért.

A csoportkörbeli helyezéseket figyelembe véve egy speciális vigaszágas-kieséses rendszerben mérkőznek meg a felek, ahol a csoportok 2. helyein záró csapatok a felső ágon, míg a 3., és 4. helyezett csapatok az alsó ágon kezdenek. Utóbbiak közül elsőként az A csoport bronzérmét megszerző iPon Team Horizon Reapers csap össze a B csoport negyedik helyét elérő Illés Akadémiával. Őket követi a B csoport bronzérmese, a Pécsi MFC, ellenfelük az A csoportból érkező Lost Crusaders lesz. A párharcok veszteseinek véget ér a szezon, és a 7-8. helyen fejezik be a küzdelmeket, míg a győztesek egymás ellen folytathatják az alsó ági elődöntőben. Ezt követően a csoportkörök 2. helyén záró LvL Up Esport és Necrotic Esport méri össze tudását, a győztes csatlakozik a Négyes Döntő mezőnyéhez, míg a vesztes az alsó ági elődöntő győztesével küzdhet meg még egyszer a továbbjutásért.

A tétet ráadásul növeli, hogy míg a csoportkörben minden párharc Best of 5 rendszerben került lebonyolításra, addig itt a szettek Best of 7 rendszerben mennek le.

A teljes menetrend így fest:

 • November 21. (szombat)
  • 17:00 iPon Team Horizon Reapers – Illés Akadémia Spirit
  • 18:00 Pécsi MFC – Lost Crusaders
  • 19:00 Alsó ági elődöntő
  • 20:00 LvL Up Esport – Necrotic Esport
  • 21:00 Alsó ági döntő

(A rájátszás teljes menetrendje. Forrás: HungarianRLTournaments FB-oldal)

A közvetítés a HungarianRLTournaments csatornáján élőben lesz követhető, 17:00-től az első meccsel, a felvezetőműsor pedig 16:40 körül kezdődik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés