Hirdetés

A világhírű Jabbawockeez adta az egyik legújabb Fortnite táncot

Egy újabb tánc, aminek érdekes a története.

Hirdetés

A Fortnite fejlesztői nem bízzák a véletlenre a játékban megjelenő legújabb itemek, események, szereplők kiválasztását megtervezését. A legjobbakat kérik  fel, hogy járuljanak hozzá a játék népszerűségéhez.  Így történt ez a pár hete megjelenő tánclépések a Jabba Switchway emote esetében is. A hátteret és szakmai tudást a  Jabbawockeez  amerikai hip-hop tánckar adta. A Jabbawockeez freestyle táncosokból áll. Céljuk a zene, a tánc és művészi kifejezés közötti egyensúly megteremtése, és bárki számára befogadható formába öntése. Lassan 12 éve a legfelkapottabb tánccsoportok közé tartoznak. Köszönhetik ezt annak, hogy 2008-ban elnyerték a America's Best Dance Crew műsorának első helyét. Innentől nem volt megállás, a 2003-ban alapított kaliforniai csapatnak. Kapcsolatuk a Fortnite-tal nem most kezdődött. 2018-ban az E3-on a Fortnite standjánál felállított “quick battle” buszmegállónál tartottak táncbemutatót, nem hanyagolva az ott kiállított óriási lámát sem.

Ezt a kezdetektől baráti viszonyt fűzte most szorosabbra a két cég, a Jabbawockeez kedvenc tánclépéseivel. A Fortnite közösség felületein több helyen is felmerült a kérdés, vajon a tánccsoport kapott vagy sem megfelelő honoráriumot a koreográfia megjelenésért, hiszen a játék történetében már volt tánc-koreográfiával kapcsolatos jogvita, akkor Chance The Rapper emelt szót, az előadóművészek által használt táncmozdulatok Epic Game által újrahasznosított változata kapcsán:

Azonban a csapat CEO-ja Nick Ngo ellenben megerősítette, hogy ez az együttműködés mindkét fél számára kiváló lehetőség, és várható további, a játékon belüli megjelenés is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • taizunhun 10 napja
    Magyar néptánc mikor lesz?
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés