Ezért hagyta ott YNk is a FaZe csapatát

Ezért hagyta ott YNk is a FaZe csapatát

Komoly gondjai voltak a csapat nagy részével.

Nemrég cadiaN, a Heroic irányítója volt a HLTV Confirmed vendége, ahol többek között azt is elárulta, hogy melyik volt az a csapat, ahol eddig a legrosszabbul érezte magát karrierje során. A legújabb részben YNk, a FaZe volt edzője szerepelt, aki szintén sok érdekességről mesélt.

Napra pontosan ugyanakkor hagyta el a csapatot YNk, amikor NiKo is elment. A bosnyák játékos azóta már a G2 csapatát erősíti, az irányítói feladatokat coldzera vette át tőle, a helyére olofmeister érkezett ideiglenes megoldásként, új edzőt pedig még nem igazolt a csapat. De vajon miért fordított hátat nekik YNk is?

"Nem arról volt szó, hogy ha NiKo ment, akkor megyek én is utána. Úgy éreztem, hogy ha el akarok menni, akkor ez a legjobb alkalom rá. Nem voltam megelégedve a szervezettel, a működésükkel, a hozzáállásukkal. Több játékossal is volt problémám, hosszú ideje nem voltam megelégedve az erőfeszítéseikkel, az eltökéltségükkel."

YNk azt is elárulta, hogy a hiányzó irányító folyamatosan gondot okozott a csapatnál. Ő mindig azon volt, hogy szerezzenek egy jó IGL-t, de az végül sosem sikerült. Pedig jó pár név volt a listájukon, Snappi, flusha, pronax és persze ott volt NEO is, akivel játszottak is pár meccset, de sok időt nem adtak neki, hogy érdemi munkát tudjon végezni.

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a FaZe csapatával, jelenleg még túl sok a kérdés körülöttük. Marad-e olof vagy új játékost keresnek? Ki lesz az irányító hosszútávon? Ki lesz az új edzőjük? Az utóbbi meccseiken egész jól működött a jelenlegi csapat, de ki tudja mit hoz majd a jövő? Arról is pletykáltak már, hogy karrigan visszatér a csapathoz.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted olof hosszabbtávon is marad a jelenlegi FaZe-nél vagy csak ideiglenesen segíti ki a csapatot?

  • 13 %
  • 56 %
  • 31 %