Európába költözött az ingujjban megbúvó aduász, AZR

Európába költözött az ingujjban megbúvó aduász, AZR

Szabad irányító Európában, aki már bizonyította is rátermettségét. Ritkán beszélhetünk ilyenről.

A 100 Thieves csapatának sajnos vége, de volt játékosai talán most több lehetőség előtt állnak. Vannak, akikre már le is csaptak egyes csapatok. Jkaem az Apeksbe igazolt, akikkel együtt pont ma kezdik meg szereplésüket a DreamHack Open November versenyén, illetve ott van jks is, aki már a Complexity tagja.

Gratisfaction, Liazz és AZR még nem találta új otthont magának, de meg lennénk lepődve ha ez még sokáig így maradna. Főleg AZR az igazán izgalmas, ő ugyanis egy parlagon heverő IGL, aki a Renegades és a 100 Thieves csapatában is bizonyította már irányítói tehetségét. Márpedig jó irányítóból rendkívül kevés van, ritka mint a fehér holló.

Szerencsére AZR pont a napokban költözött Európába, egészen pontosan Dániába. A költözködésről saját Instagramján posztolt. Mielőtt az Astralis új játékosát vizionálnánk, azt le kell szögezni, hogy AZR barátnője dán, a 100 Thieves felbomlása óta együtt élnek és most új lakásba költöznek.
Ettől függetlenül ez most egy remek lehetőség arra, hogy AZR megmutassa mit is tud. Gond nélkül játszhat, praccolhat európai szervereken, ami talán több csapat érdeklődését is felkelti majd. De vajon milyen csapatokét? A legkézenfekvőbb a FaZe lenne. Ők azok, akik jelenleg európai csapatként szenvednek hiányt irányítóból, számukra több, mint jó igazolás lehet AZR. De ne feledkezzünk meg arról sem, hogy karrigant sokan pletykálják újra a FaZe-hez, ezesetben akár a mousesports is opció lehet az ausztrál játékos számára.

Sok a lehetőség, még több a találgatás, amikből még bármi lehet. Az viszont biztos, hogy AZR már korábban is azt mondta, hogy szeretne Európában játszani, erre pedig most nagyobb lehetősége van, mint bármikor korábban.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!