2021-re halasztották a Watch Dogs Legion multiplayer módját

2021-re halasztották a Watch Dogs Legion multiplayer módját

Ellenben még a héten érkeznek hibajavítások a játékba.

Körülbelül egy hónapja, október 29-én jelent meg az Ubisoft népszerű videójáték-sorozatának legújabb része, a Watch Dogs: Legion, amelyhez a fejlesztők multiplayer módot is ígértek, amelyet az eredeti tervek szerint december 3-án élesítettek volna. Mindez azonban csak terv marad, az Ubisoft ugyanis bejelentette, hogy elhalasztják a megjelenési dátumot 2021-re.

A fejlesztők azzal indokolták döntésüket, hogy még így is sok a bug a játékban, amelyet szeretnének kijavítani, hogy az online játék is zavartalan és élvezetes legyen, a halasztással pedig több idejük maradt ezek orvoslására. Ezzel együtt még a héten érkezik egy patch a játékba, amelyben rengeteg hibát, illetve a játék esetleges váratlan összeomlásait igyekeznek orvosolni – ezen kívül ráadásul lehetőségünk lesz manuálisan is elmenteni az aktuális játékállásunkat.

A Watch Dogs: Legion nem nyitott rosszul a megjelenésekor, bár azért hagyott némi kívánni valót maga után, egyes pletykák szerint az Epic Games ma kezdődő leárazásakor akár már az akciós termékek között lehet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!