Tavaly a GAMERZONE, idén akár te is nyerhetsz! - Ilyen volt a 2019-es CS:GO Warmup kupa

Tavaly a GAMERZONE, idén akár te is nyerhetsz! - Ilyen volt a 2019-es CS:GO Warmup kupa

Ne maradjatok le a jelentkezésről, minden fontos információ pár sorral lejjebb!

Parádés meccsen, egy rendkívül izgalmas első pályás vereség után tudott fordítani a WiLD az LG UltraGear R6S Warmup kupa nagydöntőjében. A Ubisoft lövöldéjében tehát már bajnokot avattak, következő állomás a Valve és a CS:GO.

A kupa tavalyi felvonása őrült izgalmakat és meglepetéseket hozott. Négy csapat vágott neki a küzdelemnek, és amíg az akkori GAMERZONE döntős szereplésére számítani lehetett, a  Shelby Corp. remek játékára nem sokan fogadtak volna. Ennek ellenére gbkék szuper meccset játszottak az akkori BP5 ellen, így ők szállhattak harcba a GAMERZONE ellen a végső döntőben.

A meccs első pályája, Inferno leginkább a Shelby Corp. fordításáról szólt. Bár a GAMERZONE remekül kezdte a pályát, az első félidő vége mégis egy szoros, 8-7-es eredményt hozott, méghozzá a Shelby vezetésével. Az igazán nagy meglepetés csak ezután következett, seb1ék remekül támadtak, ritka és nehézkes köröket hozott csak a GAMERZONE, végül pedig 16-13-as Shelby győzelemmel ért véget a pálya.

Overpassra érkezve már teljesen más játékot láttunk. Megemberelte magát a GAMERZONE, nem okozott nekik gondot a force körök abszolválása sem, a dupla AWP-s felállás pedig olyan jól működött CT-ben, hogy a Shelby játékosai összesen 4 kört tudtak támadni. Ez ott és akkor nagyon kevés volt, hussaRék nem bízták a véletlenre és 5 gyors támadókörrel be is fejezték a pályát.

1-1-ről folytatódhatott a döntő, méghozzá a magyarok által talán legjobban kedvelt pályán, Mirage-on. Az utolsó pálya kicsit hasonlított az elsőhöz, remekül kezdte meg a nyertes körök számának növelését a GZ, de végül egész szoros félidőt zártak a csapatok, 9-6-os GZ vezetéssel fordultak a pálya második felére. Mirage CT oldalán visszaköszönt az a GAMERZONE, amit Overpasson is láttunk. Egyszerűen betonbiztos védelmet állítottak fel és egyetlen egy támadó kört sem engedtek seb1éknek. Egy pályás hátrányból tudott fordítani a GAMERZONE, méghozzá két nagyon magabiztos pályával.

A feketeleves viszont még csak ezután jött. Ha nem tartogatott volna elég izgalmat és meglepetést a döntő, akkor hussaR feltette még az i-re a pontot a meccs utáni interjúban. Sokan a magyar CS:GO új, legígéretesebb csapatát látták a GAMERZONE-ban, ami a tavalyi Warmup Kupa után sajnos feloszlott. Ezt hussaR rendkívül váratlanul jelentette a helyszíni és az online közönségnek, igazából mindenki csak keresni tudta a szavakat.

Brutálisan jó meccseket láthattunk a tavalyi döntőben, remélhetőleg az ideiben hasonló izgalmak várnak ránk. Pár nap és itt a OneBlade CS:GO Warmup kupa, ahol akár te is megmérethetted magad. A nyílt selejtezőre még továbbra is él a jelentkezés, ha szeretnéd magad kipróbálni versenyhelyzetben, ha szeretnétek megmutatni, hogy csapatotok felveszi a kesztyűt a magyar CS:GO legjobbjaival, akkor itt a remek alkalom! A nevezésről minden információt megtaláltok a következő cikkben.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!