Hirdetés

Tavaly a GAMERZONE, idén akár te is nyerhetsz! - Ilyen volt a 2019-es CS:GO Warmup kupa

Ne maradjatok le a jelentkezésről, minden fontos információ pár sorral lejjebb!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

FC Schalke 04 vs. Excel Esports (1. hét)

Hirdetés

Parádés meccsen, egy rendkívül izgalmas első pályás vereség után tudott fordítani a WiLD az LG UltraGear R6S Warmup kupa nagydöntőjében. A Ubisoft lövöldéjében tehát már bajnokot avattak, következő állomás a Valve és a CS:GO.

A kupa tavalyi felvonása őrült izgalmakat és meglepetéseket hozott. Négy csapat vágott neki a küzdelemnek, és amíg az akkori GAMERZONE döntős szereplésére számítani lehetett, a  Shelby Corp. remek játékára nem sokan fogadtak volna. Ennek ellenére gbkék szuper meccset játszottak az akkori BP5 ellen, így ők szállhattak harcba a GAMERZONE ellen a végső döntőben.

A meccs első pályája, Inferno leginkább a Shelby Corp. fordításáról szólt. Bár a GAMERZONE remekül kezdte a pályát, az első félidő vége mégis egy szoros, 8-7-es eredményt hozott, méghozzá a Shelby vezetésével. Az igazán nagy meglepetés csak ezután következett, seb1ék remekül támadtak, ritka és nehézkes köröket hozott csak a GAMERZONE, végül pedig 16-13-as Shelby győzelemmel ért véget a pálya.

Overpassra érkezve már teljesen más játékot láttunk. Megemberelte magát a GAMERZONE, nem okozott nekik gondot a force körök abszolválása sem, a dupla AWP-s felállás pedig olyan jól működött CT-ben, hogy a Shelby játékosai összesen 4 kört tudtak támadni. Ez ott és akkor nagyon kevés volt, hussaRék nem bízták a véletlenre és 5 gyors támadókörrel be is fejezték a pályát.

1-1-ről folytatódhatott a döntő, méghozzá a magyarok által talán legjobban kedvelt pályán, Mirage-on. Az utolsó pálya kicsit hasonlított az elsőhöz, remekül kezdte meg a nyertes körök számának növelését a GZ, de végül egész szoros félidőt zártak a csapatok, 9-6-os GZ vezetéssel fordultak a pálya második felére. Mirage CT oldalán visszaköszönt az a GAMERZONE, amit Overpasson is láttunk. Egyszerűen betonbiztos védelmet állítottak fel és egyetlen egy támadó kört sem engedtek seb1éknek. Egy pályás hátrányból tudott fordítani a GAMERZONE, méghozzá két nagyon magabiztos pályával.

A feketeleves viszont még csak ezután jött. Ha nem tartogatott volna elég izgalmat és meglepetést a döntő, akkor hussaR feltette még az i-re a pontot a meccs utáni interjúban. Sokan a magyar CS:GO új, legígéretesebb csapatát látták a GAMERZONE-ban, ami a tavalyi Warmup Kupa után sajnos feloszlott. Ezt hussaR rendkívül váratlanul jelentette a helyszíni és az online közönségnek, igazából mindenki csak keresni tudta a szavakat.

Brutálisan jó meccseket láthattunk a tavalyi döntőben, remélhetőleg az ideiben hasonló izgalmak várnak ránk. Pár nap és itt a OneBlade CS:GO Warmup kupa, ahol akár te is megmérethetted magad. A nyílt selejtezőre még továbbra is él a jelentkezés, ha szeretnéd magad kipróbálni versenyhelyzetben, ha szeretnétek megmutatni, hogy csapatotok felveszi a kesztyűt a magyar CS:GO legjobbjaival, akkor itt a remek alkalom! A nevezésről minden információt megtaláltok a következő cikkben.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés