Fordítás után avattak bajnokot az LG UltraGear R6S Warmup Kupán

Fordítás után avattak bajnokot az LG UltraGear R6S Warmup Kupán

Pazar első mérkőzést követően egy fordítás döntött az LG UltraGear R6S Warmup kupa nagydöntőjéről.

Az elhalasztott LG UltraGear R6S Warmup kupa döntője végül egy remek párosítással ért véget. A felső-ágról veretlenül döntőbe jutó WiLD MultiGaming ellenfele az első körben még vereséget szenvedő, majd az alsó ágról parádés teljesítménnyel visszajutó Illés Akadémia Spirit volt.

A felek Club House-on kezdték meg a küzdelmet, és bizony fináléhoz méltó módon estek egymásnak a virtuális térben. Az első félidőben a vadak pont annyira lőttek jól, hogy néhány kör előnyt tudtak szerezni és ezzel biztosították, hogy nem bukhatják el az első játékrészt, azonban 3:3-mal fordultak a csapatok. Ezután egy nagyon komoly adok kapok alakult ki, amely úgy végződött, hogy a 6:4-es vezetést követően az IAS kiegyenlített, majd a hosszabbításban újabb hátrány után meg tudták fordítani a mérkőzés eredményét és behúzták 8:7-re a meccset. 7:6-os állásnál egy 2v5-öt is sikerült lehoznia ChiBynek és Repnek. Érett tehát a meglepetés, viszont a folytatás már nem teljesen így alakult.

esport1tv - fiesta

Watch esport1tv's clip titled "fiesta"

Kafén már egy sokkal simább ütközet ment végbe, az első félidőben két támadóköre még összejött az IAS-nak, ráadásul még ők is vezettek 2:1-re, aztán viszont zsinórban hozott 6 körrel a WiLD kiegyenlítette a párharc állását. Ezt követően a mindenki által kedvelt Theme Park következett. A WiLD-nak itt aztán beton védelme volt, hiszen az első félidőben már 4:0-ára is vezettek, mielőtt összejött volna az IAS-nak az első kör. A váltás után a felzárkózást is megkezdték, de csak megközelíteni tudták a vadakat, és 5:3-nál tovább nem is jutottak, a WiLD viszont be tudta fejezni 7:3-mal a finálét.

esport1tv - Herki körmentés

Watch esport1tv's clip titled "Herki körmentés"

Ezzel tehát eldőlt, hogy a WiLD, bár bukott mapot, vereséget nem szenvedett, így övéké lett az első hely és a vele járó 100 000 forint.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!