A WiLD hibátlan, az IAS alsó-ágról jutott a döntőbe az LG UltraGear R6S Warmup Kupán

A WiLD hibátlan, az IAS alsó-ágról jutott a döntőbe az LG UltraGear R6S Warmup Kupán

Felsőágon a WiLD nagyot ment, de az alsó-ágról végigküzdötte magát egy csapat, amely mindenáron meg szeretné nyerni ezt a kupát, és a látottak alapján van is rá esélyük.

Miután kialakult a legjobb nyolc mezőnye az LG UltraGear R6S Warmup kupán, a valódi izgalmak még csak azután következtek. Rendesen átalakult a hazai mezőny, a WiLD MultiGaming például a korábbi PLG játékosaiból áll, míg a Team Plague-ben régi nevek mellett mondhatni új személyek is lehetőséget kaptak. A KmK Bravoban pedig igazi nagyágyúk is helyet kaptak, mint DogeFather, Soma vagy H3dsut. A Nice Gaminget az a Sukar vezette, aki az előző K&H MNEB felfedezettje volt, de a Genesis Gaminget sem szabadott félvállról venni, a fiatal titánok abszolút sikeréhesen indultak neki a versenynek.

Az első közvetített meccsen a WiLD a Nice Gaminggel került szembe, amikor egy gyors pontváltást követően a vadak 5:2-re elhúztak és úgy tűnt simán továbblépnek a következő fordulóba. Egészen 5:5-ig fel tudtak zárkózni, ekkor viszont elfogyott az erő, és végül az utolsó pillanatokig tartott a küzdelem az utolsó körökben, végül egy Defuser hatástalanítás a végén eldöntötte a párharcot.

Ezután a WiLD a PLG-vel került szembe, és viszonylag hasonló volt a forgatókönyv, mint az előbb. Hiába kovácsoltak maguknak tetemesebb előnyt, azt majdnem sikerült elszórakozniuk. Elléptek 4:0-ára, majd a PLG nem hagyta annyiban a dolgot és egészen 4:3-ig felzárkózott, aztán a felek egészen 6:6-ig küzdöttek vállvetve. A hosszabbításban aztán jobban koncentráltak a vadak és behúztak a mérkőzést az első pályán (Kafe Dostoyevsky). A visszavágón - Villa - aztán egy nagyszerű védekező oldalt produkálva 4:2-re nyerni tudott a PLG, amelyből az előnyt megtartva végül 7:4-re sikerült diadalmaskodniuk, így kiegyenlítették a párharc állását. Club House döntött a felső-ági döntőről. Ez sokkal simább lett, mint azt várni lehetett, gyakorlatilag két kört tudott mindössze hozni a PLG, de több nem jutott nekik, a WiLD nagyon összeszedetten játszva behúzta 2:0-ára az összecsapást.

Az alsó ági döntőben aztán a PLG még mindig nem tudta kiheverni a legutolsó eredményt, hiszen az Illés Akadémia Spirit, akik az első körben kikaptak a Nice Gamingtől, a teljes alsó-ág mezőnyét legyőzve jutottak el ehhez a meccshez. Itt aztán tovább folytatódott a szenzációs menetelésük, az első pályán - Kafe - óriási lendülettel mentek előre, és simán megnyerték mindkét félidőt, a végeredmény pedig 7:3 lett. Aztán jött Villa, és a nap, valamint az év egyik legjobb mérkőzése kerekedett a két csapat találkozójából. 4:4-ig gyakorlatilag fej-fej mellett haladtak a felek, és utána is hol az egyik, hol a másik jutott minimális előnyhöz. Ez odáig fajult, hogy az IAS 6:4-re meglépett, de ebből végül fel tudott állni a PLG, sőt zsinórban három kört nyerve sikerült fordítaniuk, azonban még mielőtt be tudták fejezni a számukra utolsónak vélt kört, a remekül védekező IAS játékosai előbb kiegyenlítettek, aztán az utolsó egy percben 20 másodperc alatt 3 ellenfelet is kilőve kerültek előnybe, amit már nem adtak ki a kezeik közül, és megnyerték a párosítást, így feljutottak a nagy döntőbe.

A nap túl hosszúra sikeredett, így a verseny szervezői úgy döntöttek, hogy elnapolják a finálét. Pontos időpont egyelőre nincs, de természetesen ahogy kiderül a mérkőzés dátuma, azonnal megosztjuk veletek mikor játszik egymás ellen a WiLD MultiGaming és az Illés Akadémia Spirit.

Szurkoljatok kedvenceteknek a döntőben, valamint csapjatok le 25% kedvezménnyel a OneBlade borotvákra a "gamer" kuponkóddal, az akcióról részleteket itt találtok!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!