Ismerd meg a hétvégi OneBlade CS:GO Warmup kupa hangjait

Ismerd meg a hétvégi OneBlade CS:GO Warmup kupa hangjait

Négy remek, tapasztalt kommentátor gondoskodik majd a hétvégi jó hangulatról.

Nem kell már sokat aludni a Mikulásig sem, de ami még annál is fontosabb, hogy a OneBlade CS:GO Warmup kupa is már az ajtón kopogtat. A nyílt selejtező holnap kezdődik, erre még mindig bátran beadhatjátok csapatok jelentkezését, a kupa élő közvetítése pedig vasárnap jön.

Tavaly elképesztő izgalmakat hozott a CS:GO Warmup kupa és most egy hasonlóan parázs és nagyszabású versenyre számíthatunk. Ne habozz, jelentkezz, tedd próbára magad és csapatodat, aztán ki tudja, lehet, hogy pont ti veszitek majd fel a kesztyűt a legjobbakkal is. Izgalomban nem lesz hiány, a legjobb minőségű, izgalmas és szórakoztató adásért pedig négy kommentátor felel majd. Akik követik a CS:GO adásokat, azok már ismerhetik őket, de nézzük kik is ülnek majd a mikrofonok mögött a hétvégén.

"Oláh "orobeRto" Róbertként ismerhettek és 2012-ben kezdtem az ipart, akkor a szó legszorosabb értelmében kezdőként, új játékból importálva tudásomat, és elég sok időbe tellett, mire megfelelően akklimatizálódtam a CS-hez. Azóta viszont több ezer óra profi CS:GO közvetítés áll mögöttem, büszkén mondhatom, hogy talán a legtöbb Magyarországon. A kedvenc közvetítéseim a 2014-15-ös EU-, és Világbajnokság volt, mondanom sem kell, hogy miért. Nagyon éltük a nemzeti érzést és jó volt látni, hogy a magyar válogatott is. A legjobb offline élményem, pedig a V4FSF 2019 volt, ahol olyan nagyágyúkkal dolgozhattam együtt, mint DeadFox és Kodiak."

"Polgári nevem Kőszegi Tamás, 26 éves vagyok, diplomás logisztikai mérnök a műszaki egyetemről. 2005-ben 12 évesen találkoztam először a Counter-Strike:Source játékkal bátyám révén. Akkoriban csak kedvtelésből játszottunk együtt, majd 2009-ben vettem részt első offline versenyemen, a D-LAN 9-en. Ott ismerkedtem meg a játék igazán kompetitív oldalával, ami egyből beszippantott. CS:GO-ban számos csapatot megjártam, amelyekből utolsóként a ROG színeiben volt szerencsém megjárni Koppenhágát a CPH Games keretein belül. Sajnos a tanulmányaim sokszor útját állták a CS:GO-s sikerességemnek, majd végül a munka világába való belecsöppenésből adódóan eljártak felettem az aktív versenyjátékos idők. 2018 óta már leginkább közvetítésekben veszek részt amellett, hogy hobbi szinten azért még én magam is űzöm a játékot."

"Magyar Adrián vagyok, de legtöbben k1smagyarként ismertek. 2013 óta foglalkozom a CS:GO-val, mind játék, mind munka szinten. Valahogy 2015 óta vagyok kommentátor a Magyar E-sport TV-n. Számos nemzetközi és hazai versenyhez adtam már a hangom, többek között a 2018-as V4 Future Sports Festivalhoz is, az egy hatalmas élmény volt számomra, sosem fogom elfelejteni."

"Maros "leszklareN" Gergő vagyok, aki egyetemi tanulmányai mellett közel 3 éve aktív kommentátor. Első kézből még angolul próbálkoztam, erre figyelt fel az E1TV és keresett meg, a többi már történelem. Viccet félretéve, sokat köszönhetek nekik, hiszen rengeteg hazai es nemzetközi versenyt közvetíthettem, köztük például az MNEB szezonokat, de természetesen a legnagyobb élmény a tavalyi V4FSF volt. Szerencsére azóta a CS mellett más játekokban is kipróbálhattam magam, hiszen R6S, VALORANT és FIFA adásokban is szerepelhettem. Mindenkit várok vasárnap délután a képernyők elé kommentátor társaimmal, és kellemes kikapcsolódást, jó szurkolást kívánok!"

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!