Hirdetés

"Nagyon sok új kört fogtok látni tőlünk" - torzsi

Torzsival beszélgettünk az elmúlt hónapok eredményeiről és kicsit a jövőről is.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESEA Season 35: Premier Relegation

LDLC vs. Budapest Five

Hirdetés

Meglehetősen remek hetek állnak a Budapest Five játékosai mögött, pedig szeptemberben nagyon nem nézett ki jól, hogy flash elment és, hogy bodito is kispadra tette magát. Ennek ellenére a csapat remekelt a FLASHPOINT 2 szezonjának európai selejtezőjében, az ESEA Advanced 35. szezonjában a legjobb négy között végeztek, ami azt jelenti, hogy pár hét múlva a Relegation ligában játszhatnak az ESEA Premierért. Többek között ezekről a témákról is kérdeztük Torzsás "torzsi" Ádámot.

Először is gratulálok az ESEA Advanced 35. szezonjában elért eredményetekhez, de előtte még menjünk kicsit vissza az ősz elejére. Szeptember elején elköszönt a csapattól flash, majd még a hónap végén bodito is kispadra tette magát. Mi a helyzet a régi-új arcokkal, hiszen gabesson és kolor érkezett a csapathoz. Jobbnak érzed a jelenlegi felállást?

"Viktorral néha-néha szoktam beszélgetni, úgy tudom hogy minden rendben vele, bodával nem igazán szoktam kommunikálni. Úgy érzem kolor már berendezkedett az új szerepébe, megtanulta azokat a dolgokat amik nekünk kelletek. Szerintem jobb a jelenlegi lineup az eredmények is ezt mutatják, reméljük még jobb is lesz!"

És mi van most bodával? Tervezi már a visszatérést?

"Ahogy említettem nem igazán beszélek Bodával de biztos vagyok benne hogy a Relegationt még kolorral játsszuk le azután meg már player break, szóval kitudja mit hoz a jövő."

Miben más gabesson edzői munkája, illetve milyen változást hozott kolor? Mindketten az AWP-t kedvelitek a legjobban, hogyan osztjátok meg egymás között a fegyvert?

"Gabesson az elején inkább fegyelmezett, megemberelt, visszafogott minket. Viszont december közepén lesz a Relegation ami nagyon fontos számunkra szóval, az elkövetkezendő hetekben teljesen máshogy fognak folyni a gyakorlások. Nagyon sok új kört fogtok látni tőlünk a meccseken, nagyon sokat fogunk üresszervezni és beszélgetni, hogy mit, hogyan kéne megoldani."

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • Yahoo 1 hónapja
    Szurkolunk! Remélem sikerül az MDL. Az level up lenne
    0 0 Válasz
  • Ghostrider 1 hónapja
    jo
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés