Hungarian Open: A kiesés elkerülése a tét a szombati osztályozón

A négy résztvevő csapatból csak kettő menekülhet meg.

Előző hétvégén került megrendezésre a Hungarian Open rájátszása, amellyel véglegessé vált, hogy a csoport elsősége miatt a Négyes Döntőn automatikusan részt vevő Team Plague és MTK Budapest mellé a Necrotic Esport és a LvL Up Esport csatlakozhatott még. A bajnoki döntő előtt azonban még egy kérdés nyitott: melyek lesznek azok a csapatok, amelyek elkerülhetik még a kiesést, és kiknek kell selejtezőn részt venniük, amennyiben a következő szezonban is részt szeretnének venni a csoportkörben?

Az osztályozón mindkét csoportból a 6. és 7. helyezett csapatok vesznek részt, ezek az A csoportból a DVTK Vikingek és a Team Peculiarity, míg a B csoportból a First Light, és a None. Elsőként a DVTK csap össze a None-nal, őket követi a First Light és a Team Peculiarity. A harmadik párharcon az alsó ági elődöntőben ezen két párharc vesztese csap össze, aki pedig ismételten alul marad, már nem menekülhet meg a kieséstől. Az utolsó előtti párharcon a felső ági döntőben az első két párharc győztese mérkőzhet meg, ahol a győztes megmenekül, a vesztes pedig pótvizsgára kényszerül az alsó ági elődöntő győztesével szemben.

A tétet ráadásul növeli, hogy míg a csoportkörben minden párharc Best of 5 rendszerben került lebonyolításra, addig itt a szettek Best of 7 rendszerben kerülnek lebonyolításra

A teljes menetrend így:

  • November 28. (szombat)
    • 17:00 DVTK Vikingek - None
    • 18:00 First Light – Team Peculiarity
    • 19:00 Alsó ági elődöntő
    • 20:00 Felső ági döntő
    • 21:00 Alsó ági döntő

A közvetítés a HungarianRLTournaments csatornáján élőben lesz követhető, 17:00-től az első meccsel, a felvezetőműsor pedig 16:40 körül kezdődik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!