30 ezer dolláros versenyre kapott meghívást a Budapest Five!

30 ezer dolláros versenyre kapott meghívást a Budapest Five!

Decemberben nem nagyon lesz pihenése a csapatnak.

Bár december vége már mindenkinek a pihenésről és a családról szól majd, a hónap első kétharmadában nincs megállás. Nincs megállás az Esport1 TV stábjának és a Budapest Five játékosainak sem.

Számukra a hónap közepén indul majd az ESEA Relegation, ahol a tét nem kisebb, mint a Premier liga. Előtte viszont még egy versenyen méretetthetik meg magukat. Az Eden Arena Malta Vibes szervezőitől jön az első European Development Championship, ami kvázi azt tűzte ki célul, hogy a rengeteg ESL, IEM és DreamHack verseny mellett a feltörekvő csapatok számára is "tier1" eseményt hozzon.

A tét 30 ezer dollár, összesen 16 csapat küzd majd meg ezért. Ketten a zárt selejtezőkből jutottak be, ők a Na'Vi Junior és a BEZ ZP. A többi csapat mind meghívásos úton érkezett a mezőnybe, így a Budapest Five is. Sőt, azt is tudjuk már, hogy a csapat melyik csoportba került. Az Endpoint, az Illuminar és a forZe lesz az ellenfelük.
Nem lesz könnyű dolga a friss OneBlade CS:GO Warmup kupa bajnokának, de ezen a szinten már egyetlen másik csoportban sem lenne könnyebb. Első ellenfelük az Endpoint lesz, akik azért nem egy remek meccset játszottak az elmúlt hónapokban. Meglepően erősek voltak a DreamHack Open Summer alatt, pár napja pedig az ESEA 35. Premier ligáját is megnyerték, amivel jegyet nyertek maguknak az ESL Pro League következő szezonjába.

Szerencsére a BP5 remek formában van, rég láttuk őket olyan erősnek, mint most. És persze a közösség is ott lesz mögöttük, hiszen minden meccsüket élőben közvetíti majd az Esport1 TV. December 7-én lesz az első meccsük, vastagon írjátok be a naptárba a délelőtt 11 órát, mert jön majd a Budapest Five vs Endpoint mérkőzés!

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!