Rocket League: Felfedte a Player Anthem részleteit a Psyonix

Rocket League: Felfedte a Player Anthem részleteit a Psyonix

Nem csak góloknál szólalnak meg a muzsikák.

Két napja mi is beszámoltunk arról, hogy a Psyonix rengeteg információt jelentett be a december 9-én kezdődő 2. kompetitív szezonról. Többek között az elért rankokért járó jutalmakról, egy új arénáról, a legújabb Rocket Passról is volt szó, amiről viszont keveset írtak, ellenben szintén be lett jelentve, azok az úgynevezett Player Anthemek.

A Psyonix most erről is lerántotta a leplet. A második szezonban új itemfajtaként érkezik a játékba, ennek keretein belül pedig egy folyamatosan bővülő zenelistából tudsz majd válogatni. A zenéket az USA-ban népszerű, 2011-ben és 2013-ban az „Amerika legjobb lemezlovasa” címére is jelölt Kaskade fogja komponálni, első ilyen témájú zeneszámát, amely a „Flip Reset” nevet kapta, a szám címére kattintva meg is tudjátok hallgatni.

Ezek a zeneszámok mérkőzések során lesznek hallhatók, amikor rúgsz egy gólt, bemutatsz egy óriási védést, vagy te szerzed meg az MVP medált a mérkőzés végén. Új zeneszámokat többféleképpen is tudsz majd szerezni: kihívások teljesítéséért jutalomként, a Rocket Passból is (beleértve az ingyenes és a prémium kategóriákat is), valamint az Item Shopban is feltűnhetnek. Alapértelmezetten az alábbi 5 zeneszám lesz elérhető (a nevükre kattintva meg is tudod őket hallgatni YouTube-on):

A többi itemhez hasonlóan a Player Anthemekből is lesznek ritkasági tényezők. A fenti öt zeneszám Common szinten mindenkinél elérhető lesz, a többi zeneszám azonban más kategóriában fog elhelyezkedni.

Ezeket a zeneszámokat a „Profile” menüponton keresztül fogod majd tudni „felszerelni” a járgányodra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!