Még csak 8 éves, de már közel 10 millió forintot tehet zsebre egy e-sportoló srác

A tehetséges e-sportoló már 6 éves kora óta játszik a világ legnépszerűbb battle royale videójátékával.

Elképesztő pénzek mozognak az e-sportban, erre jó példa Joseph Deen leigazolásának története. A 8 éves srác 1,5 millió forintos gaming setuppal gazdagodott, valamint 9,8 millió forintos bónuszt tehetett zsebre, amiért aláírta törvényes képviselője a Team 33 egyesülettel kötött átigazolási szerződést. 

A Team 33 csapat nem titkolt célja, hogy multigaming szervezetként meghódítsák a világot. A Fortnite divízió építése mellett komoly erőforrásokat allokáltak a Call of Dutyra, a CS:GO-ra, a VALORANTra és a World of Warcraftra. Deen szinte biztosan a csapat legfiatalabb tagja lesz, aki saját bevallása szerint már 6 éves kora óta tolja a Fortnite-ot. Úgy tűnik, hogy a rengeteg gyakorlás kifizetődött, mivel ekkora gázsit ritkán tesznek zsebre olyan e-sportolók, akik még hosszú évekig nem vehetnek részt a versenyeken, ugyanis a Twitch streamelésnek és a hivatalos Fortnite tornáknak az alsó korhatára a betöltött 13. életév.

Jelenleg minden lehetőség adott Joseph Deen számára, hogy tartalomgyártóként segítse a csapatát más videós platformokon, valamint képezze magát, hogy amint betölti a 13-at, ő legyen a világ első számú Fortnite játékosa.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha e-sport csapatban?