Folytatódik az ENCE drámája - Lehet, hogy hamarosan nagy változások jönnek?

Folytatódik az ENCE drámája - Lehet, hogy hamarosan nagy változások jönnek?

Allu meggondolatlan mondata után minden összeomolhat?

Ahogy az erdőtüzek kirobbantásához is elég egyetlen apró szikra, úgy az ENCE csapata is azonnal meg tud remegni egyetlen mondattól. Nem elég, hogy most már tényleg darabjaira hullott a 2019-ben Major döntőt játszó ENCE (Aerial immár hivatalosan is a HAVU játékosa), de allu több csapattársát is magára haragította a napokban.

Nem csak sergej reagált hevesen csapattársa kijelentésére, miszerint motivációs gondok miatt ült kispadra, de suNny is azt írt Twitteren, hogy bár allu igazat mondott, nem mondott el minden igazat. Nehezményezte, hogy nem esett szó például arról, hogy pontosan miért és milyen körülmények között kapta meg ő az irányítást Aleksib után. Egy szó, mint száz, az ENCE CS:GO csapatánál most polgárháborús viszonyok uralkodnak, gyakorlatilag belülről emészti fel önmagát az ötös.

Ezt már nem hagyta szó nélkül a szervezet sem. Twitteren adtak ki közleményt, ami alapján alapos fejmosás vár a játékosokra és ki tudja, lehet, hogy a végén még kisebb-nagyobb változások is jönnek majd a kezdő ötösbe. A szurkolók szerint egyébként sem jó irányba tart az ENCE felállása.

"Teljes felelőséget vállalunk a súlyos problémák miatt. Türelmet szeretnénk kérni mindaddig, amíg ki nem vizsgáljuk a belső gondokat a CS:GO csapatnál. Azonnal tájékoztatunk mindenkit, mihelyt kitaláltuk a következő lépésünket." - írták bejegyzésükben.

Mit gondoltok? Lehet, hogy kukázza a problémákat és a problémás játékosait az ENCE, majd új alapokra építi fel a csapatot vagy az egész szép csendben elül majd?

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!