Egy buta bug megkönnyíti a győzelmeket a FIFA 21 Squad Battlesben

Egy buta bug megkönnyíti a győzelmeket a FIFA 21 Squad Battlesben

Nincs új a nap alatt, egy olyan hibát fedeztek fel a játékosok a FIFA 21-ben, amitől teljesen leblokkol az AI a Squad Battlesben.

Nem csodálkozik az ember, ha arról hall, hogy valami egetrengető nagy glitch vagy probléma merül fel egy új FIFA rész kapcsán. Nincs ez most sem másként, hiszen egy újabb bugot fedezett fel a közösség. Ezt egyelőre csak Squad Battlesben próbálták ki, viszontt ott a nagy többségnek működött. A lényege a dolognak, hogy olyan helyzetbe hozzák a kapussal a mesterséges intelligenciát, amit nem tud lekezelni. Pontosabban, a következőket kell tenni, hogy ez működjön:

  1. Szerezd meg a labdát
  2. Passzold vissza a kapusodnak
  3. Passzold egy üres területre a labdát a kapusoddal
  4. Ne tegyél semmi mást
  5. A kapusod automatikusan elindul az "elveszett labdáért" és az MI támadói nem mennek rá, még ultimate fokozaton sem

A videóban pedig látható, hogy mi történik pontosan ilyenkor!

Viszont nem árt tudni, hogy nem mindenkinél működik. PC-n többen arról számoltak be, hogy az MI előbb utóbb megtámadja a kapust, aki így kirúgja a játéktérről. Illetve megtörténhet az is, hogy a játékos 1:0-ás előnyénél mozog ilyen bénán a gép, nagyobb vezetésnél már cselekszik. Egy pontosabb leírás pedig arról regél, hogy szinte 100%-ban működik a dolog:

"Még az ellenfél térfelén meg kell szerezned a labdát, és arra kell törekedni, hogy szinte minden játékosa a gépnek a középső harmadában található. Ezek után egy CB-vel kell hazaadni a kapusnak, és a kapussal rögtön egy üres területre kell eljuttatni a labdát. Majd a Dpad segítségével beállítani az offside trap taktikát. Az ellenfél emiatt messze a kaputól marad mindvégig."

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!