Ennyire bugos Cyberpunk 2077 előzetest még biztosan nem láttatok

Ennyire bugos Cyberpunk 2077 előzetest még biztosan nem láttatok

Katasztrófa lenne a Cyberpunk 2077? Korántsem, sőt!

A cikk a szerző véleményt tükrözi.

Vitathatatlanul nem olyan állapotban jelent meg a Cyberpunk 2077, mint amilyenre számítottunk. Főként az előző generáció konzoljainál akadnak gondok, de PC-n sem ritkák a bugok és az optimalizálás is lehetne jobb. Sok vicces bugot tud produkálni a játék, amikből most összevágták a játék egyik legviccesebb előzetesét. Emlékeztek még a 2018-ban látott trailerre? Hát ilyen állapotban még biztos nem láttátok.

Persze jót lehet nevetni a videón, de egy-két szóra érdemes azért megállnunk és elgondolkodnunk azon, hogy mi is zajlik jelenleg a Cyberpunk 2077 és a CD Projekt Red körül. Nyilvánvalóan sok játékos csalódott a program technikai állapota miatt, a már-már boszorkány üldözést viszont nem érzem jogosnak.

Egyrészt, rengetegen abba a buborékba rakták magukat, hogy ez a játék a valaha volt legjobb, leginnovatívabb lesz, egyszerűen tökéletes. Ekkora elvárásokat semmi felé sem szabad támasztani, arról pedig végképp ne feledkezzünk meg, hogy mi a helyzet a teljes videojátékiparban. Bugos a Cyberpunk 2077? Igen. Más játék is tele szokott lenni bugokkal? Igen. Más játéknál kijavították azokat és ki fogják a Cyberpunk 2077 esetében is? Igen.

Mielőtt vasvillákkal megyünk a CD Projekt Red székház elé, gondoljunk bele, hogy milyen állapotúak szoktak lenni a Bethesda, az EA, a Ubisoft játékok, hogy milyen volt anno a The Witcher 3. Ott is hasonló volt a helyzet, idővel, néhány frissítéssel később viszont a valaha készült egyik legjobb, legizgalmasabb, legnagyobb és technikailag szinte tökéletes szerepjáték lett belőle.

Mindez persze nem mentség a Cyberpunk 2077 állapotára, nem mondhatják azt a lengyelek, hogy a Ubisoft bugos játékot ad ki, akkor mi is. De éppen itt az ideje, hogy lecsillapodjanak a kedélyek, a Cyberpunk 2077 bugosan is lenyűgöző, óriási, izgalmas és mély sztorival várja a játékosokat, Night City városában pedig hosszú órákig is el tudjuk ütni az időt anélkül, hogy unatkoznánk. Időt kell adni, türelmesen kell még várnunk néhány patchre, nem pedig földbe döngölnünk a jelenlegi egyik legértékesebb fejlesztőcsapatot, akik nélkül kevesebb lenne a játékipar.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!