Hirdetés

LoL: Seraphine után itt van az újabb félresikerült hősprojekt

Gyenge, népszerűtlen, játszhatatlan: ezt tudja a legújabb LoL hős.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Rainbow Six: Siege European League 2021

Vitality vs. Cowana

Hirdetés

Nincsenek könnyű helyzetben a Riot Games hősöket fejlesztő csapatának tagjai, ugyanis az elmúlt két projektjük egyelőre úgy tűnik, hogy hatalmas fiaskóként kerül be a történelemkönyvekbe. Seraphine köré felépítettek egy óriási kampányt, hype-olták az új midest, majd rá kellett döbbenniük, hogy a marketing nem minden. A játékosok gyorsan kitapasztalták a hőst, majd rájöttek arra, hogy a középső ösvényen használhatatlan. Seraphine-ból támogató lett, hiába az erősítések és a kisebb-nagyobb változtatások a képességeiben. A popsztár leányzó választási aránya alig lépi át a 3,2%-ot, győzelmi aránya nem éri el az 50%-ot. Seraphine után nem sokkal már meg is jelent a legújabb karakter, a tankos Vasszűz, Rell

Rell, mint tankos support

Sett volt az utolsó olyan támogató, aki tankként állta meg a helyét az alsó ösvényen. Ő sem oda készült, de legalább használható volt a casual és profi mezőnyben egyaránt. Rellnek a bemutatását szép csendben zavarta le a Riot, lehet már érezték, hogy vannak bajok a karakterrel. Lassú képességek, kevés sebzés, nem túl hatékony ulti, ezek jellemzik a LoL 153. karakterét.

Mind a győzelmi aránya, mind a népszerűségi mutatója csalódást keltő, de ez nem véletlen. Igazán jó matchupja kevés van, talán a support Twitchek ellen a legjobb pick, de Yuumi ellen sem teljesít rosszul. Ha cc-kkel rendelkező tankra van szükség akkor ott van Leona, Nautilus, Thresh és Alistar, akik sokkal hatékonyabbak az ösvény és a csapatharcok megnyerésében. A komoly vetélytársakkal nem tudja felvenni a versenyt Rell, aki a gyenge statisztikák ellenére nem számíthat erősítésekre.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy december 19-én a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL döntőjén szoríthattok a Budapesti Griffeknek vagy a Nógrádi Tollas Vitézeknek. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te játszottál már Rellel?

Hirdetés
Hirdetés
11 db hozzászólás
 • ProtonP 7 hónapja
  Nem egy minden helyzetben jó support de biztos kezek között pár aoe hős mellett nagyon erős pl mf brand
  0 0 Válasz
 • hi_im_lobotomy 7 hónapja
  Megmondta RITO, h az új hősöket kiadást követően nem OP-ról tervezik OK-ra nerfelni, hanem lentről tervezik felbuffolni. Ennyi. Legalább az első néhány patch cyle-ben nem insta-bann-ok release-től fogva. Amúgy nekem bejön a kitje. Ha megkapja a szükséges finomhangolásokat fix, h meta lesz.
  0 0 Válasz
 • Deathwing 7 hónapja
  Ezzel a cikkel nem igazán tudok egyetérteni, mert az új hős 41% győzelmi rate indult, most 49%van , és 8 %pickelik. Még az all star is ott volt .
  0 0 Válasz
 • Anonymous326 7 hónapja
  Rellt megszerettem és már elkezdtem mainelgetni de részben egyett tudok érteni a cikkel főleg az ultival ami tényleg nem a legjobb... az E kábítás semmi... A fejlesztőknek csak egy pár buffot kellene adni neki és talán játszhatóbb lesz.
  0 0 Válasz
 • Milasz 7 hónapja
  Nagyon megtetszett a champ. Vannak hibái erős gyengeségei de ettől függetlenül sok gyakorlás rengeteg poke és ap support bannolas után bele lehet jönni és igen szép gameeket lehet tolni.
  0 0 Válasz
 • k1n0N 7 hónapja
  +
  0 0 Válasz
 • TAZtheSUPerman 7 hónapja
  Nem értek egyet hogy félresikerült... Rell egy olyan hős akit nem fogsz soloqba sűrűn választani mert mellé egy jól összeállított teamcomp kell... De jövő hónapban induló profi ligákban szinte az összes meccsen ott lesz mert egy hozzáértő kézben/ közegben az egyik legnagyobb playmaker support lesz.
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 7 hónapja
  Bad
  0 0 Válasz
 • G3ron_ 7 hónapja
  Bad
  0 0 Válasz
 • uttorlasz10 7 hónapja
  Szerintem pedig ez a legjobb az utóbbi 4 hős közül. A passzivval van gond mert supp ként nem fogsz miniont ütni harc közben hogy nőjön a páncélod. jobb lenne ha egy ellenfélen felstekelődne de mondjuk csak 5-ször. Egy csomó hősnél működik.
  0 0 Válasz
 • esox9 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés