LoL: Seraphine után itt van az újabb félresikerült hősprojekt

LoL: Seraphine után itt van az újabb félresikerült hősprojekt

Gyenge, népszerűtlen, játszhatatlan: ezt tudja a legújabb LoL hős.

Nincsenek könnyű helyzetben a Riot Games hősöket fejlesztő csapatának tagjai, ugyanis az elmúlt két projektjük egyelőre úgy tűnik, hogy hatalmas fiaskóként kerül be a történelemkönyvekbe. Seraphine köré felépítettek egy óriási kampányt, hype-olták az új midest, majd rá kellett döbbenniük, hogy a marketing nem minden. A játékosok gyorsan kitapasztalták a hőst, majd rájöttek arra, hogy a középső ösvényen használhatatlan. Seraphine-ból támogató lett, hiába az erősítések és a kisebb-nagyobb változtatások a képességeiben. A popsztár leányzó választási aránya alig lépi át a 3,2%-ot, győzelmi aránya nem éri el az 50%-ot. Seraphine után nem sokkal már meg is jelent a legújabb karakter, a tankos Vasszűz, Rell

Rell, mint tankos support

Sett volt az utolsó olyan támogató, aki tankként állta meg a helyét az alsó ösvényen. Ő sem oda készült, de legalább használható volt a casual és profi mezőnyben egyaránt. Rellnek a bemutatását szép csendben zavarta le a Riot, lehet már érezték, hogy vannak bajok a karakterrel. Lassú képességek, kevés sebzés, nem túl hatékony ulti, ezek jellemzik a LoL 153. karakterét.

Mind a győzelmi aránya, mind a népszerűségi mutatója csalódást keltő, de ez nem véletlen. Igazán jó matchupja kevés van, talán a support Twitchek ellen a legjobb pick, de Yuumi ellen sem teljesít rosszul. Ha cc-kkel rendelkező tankra van szükség akkor ott van Leona, Nautilus, Thresh és Alistar, akik sokkal hatékonyabbak az ösvény és a csapatharcok megnyerésében. A komoly vetélytársakkal nem tudja felvenni a versenyt Rell, aki a gyenge statisztikák ellenére nem számíthat erősítésekre.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy december 19-én a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL döntőjén szoríthattok a Budapesti Griffeknek vagy a Nógrádi Tollas Vitézeknek. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már Rellel?