Megszaladt a PS Plus januári ingyenes listája, 48 ezer forintnyi játékot ad a Sony

Megszaladt a PS Plus januári ingyenes listája, 48 ezer forintnyi játékot ad a Sony

Három kiváló alkotásra csaphatnak le azok a PS játékosok, akik rendelkeznek PS Plus előfizetéssel.

Ha valahova, akkor a Sony PS Plus "családjához" kétségtelenül jó tartozni. Bár a többszemélyes játékokat csakis így lehet a haverokkal tolni, azért a Sony rengeteg extrával igyekszik kedveskedni a felhasználóinak, akik a konzol és a játékok árán felül még a Plust is megfizetik. A 100 GB extra felhőalapú tárhelyen kívül minden hónapban ingyenes játékokat is biztosítanak a tagoknak, 2021 első felhozatala pedig igen erősre sikerült, teljes árukat tekintve mintegy 48 ezer forintnyi játékot adnak ingyen, két címet PS4-re, és egyet PS5-re.

Shadow of the Tomb Raider (PS4 játék)

A Shadow of the Tomb Raider 2018-ban debütált, és bár nem ez lett az év legerősebb játéka, azért egy kiváló képviselője a Tomb Raider szériának. A világ kedvelőinek mindenképp egy ajánlott darab.

GreedFall (PS4 játék)

A GreedFall tavaly szeptemberben látta meg a napvilágot, és elég pozitív fogadtatásban részesült, érdemes adni neki egy esélyt, az RPG műfaj kedvelőinek nem okoz majd csalódást. A mágiával, különféle lényekkel és megannyi titokkal átitatott világ jó időre a kanapéhoz szegezheti az embert.

Maneater (PS5 verzió)

A harmadikot játékot sajnos csak a PS5 tulajok fogják tudni kiélvezni, a Maneater viszont egy nagyon egyedi akció-szerepjáték élményt nyújt, ugyanis csenevész cápából az óceán legrettegettebb fenevadjává kell cseperednünk benne.

A játékokat január 5-től lehet behúzni a PS Store-ban!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!