Hirdetés

Új AWP-st igazolt a fnatic flusha helyére

Jackinho most először bizonyíthat majd a legjobbak ellen.

Hirdetés

Pár napja jelentette be a háromszoros CS:GO Major győztes csapat, a Fnatic, hogy flusha kispadra került, így most új ötödiket keresnek. Különböző pletykákat már lehetett is hallani egy-egy lehetséges kiszemeltről, most pedig hivatalosan is bejelentették legújabb játékosukat.

Elsőre talán furcsa lehet, hogy az a Jack "Jackinho" Ström Mattson csatlakozott a Fnatic-hoz, akit leginkább az AWP-s tudásáról ismerünk, feltéve ha követjük a svéd félprofi játékosok karrierjét. Jackinho ugyanis mindeddig nem szerepelt a tier 1-ben, nem mérettette még meg magát a legjobbak ellen, de a svéd szemek megítélése szerint megérett a feladatra.

Az ő érkezésével pedig nagyon úgy tűnik, hogy a Fnatic a csapaton belüli szerepeken is változtat. Valószínűleg Jackinhot szeretnék fő AWP-s játékosnak, míg JW átkerülne tartalék mesterlövésznek, aki az esetek többségében inkább az AK-t és az M4-gyet forgatja majd. Nem tűnik egyébként rossz ötletnek, 2020-ban számtalanszor láttuk már azt, hogy míg AWP-vel meglehetősen sokat hibázik a svéd legenda, addig AK-val rendszeresen meg tud vadulni. 

Az eddigi információk alapján a Fnatic első idei versenye az IEM Katowice lesz februárban, ahol már a következő felállással játszanak majd:

 • Freddy "KRiMZ" Johansson
 • Jesper "JW" Wecksell
 • Ludvig "Brollan" Brolin
 • Maikil "Golden" Selim
 • Jack "Jackinho" Ström Mattson
 • Andreas "Samuelsson" Samuelsson (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
 • Janee 3 napja
  Ráfér Flushára a pihenés Árnyéka volt már önmagának.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés