A legújabb ingyenes játékok, amikkel elüthetjük a hétvégét

A legújabb ingyenes játékok, amikkel elüthetjük a hétvégét

Horror, online lövölde és zombis kooperatív játék is akad a hétvégi ajánlatok között.

Újabb esős, borús, ködös hétvége áll előttünk, amikor különösen jól esik kicsit elveszni a videojátékokban. Szerencsére ezúttal is találunk kihagyhatatlan ajánlatokat, nézzük, hogy most mikkel játszhatunk ingyenes.

Xbox és PlayStation

Ahogy már megszokhattunk, a Sony és a Microsoft konzoljain is a PS Plus és a Games With Gold tulajokra várnak a legjobb ajánlatok, ha viszont előfizetünk akkor valóban sok jó játékok találunk hétről hétre. Most ingyenesen játszhatunk például a Call of Duty Black Ops Cold War zombi módjával mindkét gyártó konzolján, PS-en ingyen megkaphatjuk az Onslaught c. játékot, míg Xboxon a Star Wars Squadrons, a Little Nightmares és a Dead Rising kiemelkedő az ajánlatok közül.

PC

PC-n is elérhető a legújabb CoD zombi módja, január 21-ig teljesen ingyen játszhatunk vele, de örülhetnek a Star Wars fanok is. Epic Games-en a Battlefront 2 lehet költekezés nélkül a miénk, ami bár nem volt egy kimagasló játék a megjelenésekor, nagyon rendbe rakta a DICE és ma már kihagyhatatlan darab a messzi-messzi galaxis minden csempészének, Jedi és Sith lovagjának, de még a droidoknak is.

Nintendo Switch

Switchen most két demónak örülhetünk, megjelent a Captain Tsubasa: Rise of the Champions és a Little Nightmares II kipróbálható verziója. Utóbbi elérhető egyébként PC-n, Xbox One-on és PS4-en is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!