Akciófigyelő: Már tölthető az Epic Games heti ingyenes játéka

A végtelen űrbe kalauzol el az Epic Games Store legújabb ingyenes videójátéka.

A Star Wars Battlefront II: Celebration Editiont már nincs többé lehetőségetek ingyen megszerezni, de nem kell bánkódni, mert a valaha volt legnagyobb űrstratégiával kedvesedik nektek az Epic Games. Limitált ideig nulla forintért tölthetitek le a Galactic Civilizations 3-at, amely ajánlattal jelentős összeget spórolhattok.

Galactic Civilizations 3 (Galactic Civilizations III)

A körökre osztott, 4X grandstratégia kedvelőinek valódi kincsesbányát jelenthet a lehetőségek tárháza, amelyeket feltérképezhettek a GC 3-ban. Ekkora projektet szinte lehetetlen tökéletesen megvalósítani, ez nincs másképp az eheti EGS ingyenes játék esetében sem. Vannak hibái, amelyek a mai napig megállják a helyüket, de az igazán frusztráló bugokat és játékmenetet befolyásoló anomáliákat sikerült a megjelenés óta eltelt öt évben fixálni. Minden játék egyedi térképen zajlik, vagyis nincs két ugyanolyan világ. Legalább 16, de akár 100 ellenféllel szemben mutathatjátok meg, hogy mesterei vagytok a harcnak, a kereskedésnek, a kémkedésnek és a diplomáciának. A saját civilizációitokat egyéni ízléseteknek megfelelően testreszabhatjátok, szabadjára engedhetitek a kreativitásotokat, amikor a technológiák és a hajódizájnok között matattok. Az eltérő nyersanyagok és erőforrások miatt a gazdasági szegmens elég mély és kidolgozott, mindig figyeljetek oda, nehogy idejekorán csőd közelébe kerüljetek.

A Galactic Civilizations III-at január 28-án 16:59:59-ig adhatjátok hozzá ingyenesen a könyvtáratokhoz, ezután nem lesz lehetőségetek bezsebelni a hatalmas űrstratégiát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!