Shroud szerint a CS:GO már játszhatatlan a csalók miatt

Shroud szerint a CS:GO már játszhatatlan a csalók miatt

Megmondó kapitány ismét lecsapott.

Félreértés ne essék, shroud tehetsége vitathatatlan, CS:GO-s karrierjére pedig mindig is emlékezni fognak a szurkolók, pont úgy, ahogy streamer időszakára is, igaz ott kicsit más témák miatt marad emlékezetes. Leginkább azért, mert szinte menetrendszerűen beszól valamit volt játékának.

Nemrég azt ecsetelte, hogy a CS:GO hallott, aztán miután elég hírverést kapott a médiában, inkább pontosította magát, mondván, hogy ő csak az NA CS:GO-ra gondolt. Kicsit ez a helyzet most is, igaz, amit mond, meg nem is, mintha egy Mátyás király mesében lennénk.

"Régen nagyon szerettem a CS:GO-t, elképesztően jó volt. Most viszont beugrasz egy MM-re és jön a wh, az aim, a spinbot, de sokszor még a teleportálós csalás is." Párhuzamot vont a VALORANTtal is, mondván "Ott legalább tudod, hogy nem csalnak le."

Tény, hogy az online FPS játékok szinte mindegyike szenved a csalóktól, a CS:GO pedig különösen, hiszen rettentő népszerűségnek örvend a játék, a VAC pedig tényleg lehetne erősebb, jobb is. De azt állítani és azért preferálni a Riot FPS-ét, mert ott csalók nélkül játszhatunk, elképesztően nagy túlzásra vagy naivitásra val. A Riot játékában is rengetegen panaszkodnak a csalókra, elég csak megnyitni a Redditet vagy a Twittert, napi téma a csalás a VALORANT esetében is.

Arról nem is beszélve, hogy ennél jobban nem is időzíthette volna kijelentését shroud, hiszen pont napokban bukott le csalással az egykoron Top 1 EU VALORANT játékos, aki meg is kapta megérdemelt 12 hónapos banját a Riottól.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!