Az európai ranked legjobbja volt, most 12 hónapos bant kapott

Az európai ranked legjobbja volt, most 12 hónapos bant kapott

Elég-e az egy éves eltiltás vagy ettől többet kellene kapnia?

A CS:GO rajongóknak ugye ismerős Yasin “Nisay” Gök neve? Nem? Semmi baj, a hiba nem a ti készüléketekben van. NisaY bár próbálkozott profi CS:GO karriert befutni, a török harmadosztálynál sosem jutott feljebb. Inkább tartalomgyártóként vált "híressé".

Több platformon is tisztességes követőbázisra tett szert, tavaly pedig ahogy oly sokan mások, úgy ő is VALORANTra váltott. Talált is magának egy török alakulatot, a Beşiktaş Esports azonban tegnap kitette őt a csapatból. Az ok nemes egyszerűségű, NisaY csalt, amiért 12 hónapos bant kapott a Riottól.

Két okból korbácsolta ez fel a közösséget. Egyrészt sokan nagyot csalódtak a török játékosban, aki korábban felért az európai ranglisták csúcsára is, top 1 pozícióját pedig meg is tudta őrizni egy darabig. Könnyen lehet, hogy akkor is csalással jutott el odáig.

Sokan pedig azt is nehezményezik, hogy miért csak 12 hónapos bant kapott? CS:GO-ban szeret örökérvényű eltiltásokat osztani a Valve, ami sokak szerint túlzás, a Riot-féle 12 hónap viszont kevés az általános vélekedés alapján.

Szerintetek milyen hosszúságú eltiltást kellene kapnia annak, aki csalt?

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!