Fortnite: Ninja azzal fenyegetőzik, hogy felhagy a játék streamelésével

Fortnite: Ninja azzal fenyegetőzik, hogy felhagy a játék streamelésével

Tyler "Ninja" Blevinsnél elszakadt a cérna, amikor már a sokadik stream sniper szabotálta a meccsét.

Nincsenek könnyű helyzetben azok a streamerek, akik élőben szeretnének közvetíteni a hatalmas rajongótáboruknak. Sajnos a stream sniperek elszaporodása tönkreteszi az élményt a közvetítő számára, aki ezért egy 22-es csapdájában érezheti magát. Delayt nem akar rakni az adásra, mert élőben minden jobb, cserében nem tudja eléggé bebiztosítani magát a leskelődők ellen. A világ leghíresebb Fortnite streamerét, Tyler "Ninja" Blevinst zsinórban négy körében vadászta le olyan játékos, aki nézte az adását. Mindenkinél elfogy egyszer a türelem, Ninjánál a negyedik meccs vége volt ez a pillanat.

"Ez ugyanaz a srác. Húzz el a meccsemből. Hagyjál békén. Senkinek, semmit nem bizonyítasz azzal, hogy folyamatosan azokat akarod megölni, akikről tudod, hogy másokkal harcolnak." - tajtékzott Ninja.

Miután a stream sniperről elmondta a véleményét rátért magára a Fortnite-ra.

"Mindenki csak szétcseszni a játékot, ezért nem játszom vele többet. Abbahagyom, sőt streamelni sem fogom többet." - összegezte a tapasztaltait a kék hajú tartalomgyártó.

Hogy mennyire gondolta komolyan Ninja a kijelentéseit, arra majd az idő választ ad. Az biztos, hogy kiakadása teljesen természetes volt, nem ő az első olyan streamer, akinek elrontják a játékát a stream sinperek (Forsen tudna erről mesélni). Ha tényleg abbahagyja Ninja, attól még az Epic Games és a Fortnite nem megy csődbe, de mindenképp egy legendás alakjától válna meg a hatalmas közösség.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!